Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ



Αγαπητοί μας συμπολίτες

Φίλες και φίλοι

Οι συνεργάτες μου υποψήφιοι .Δημοτικοί Σύμβουλοι, τα στελέχη της παράταξης και εγώ ως επικεφαλής της παράταξης "ΧΑΛΑΝΔΡΙ πόλη για να ζεις » θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις χιλιάδες των Χαλανδραίων συμπολιτών μας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Με οδηγό το πρόγραμμα μας και το όραμα μας για την πόλη περπατήσαμε όλο αυτό τον καιρό στις γειτονιές και προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους πολίτες του Χαλανδρίου.

Καταθέσαμε ένα πλήρες και ρεαλιστικό πρόγραμμα με ριζοσπαστικές ιδέες με σχέδιο και όραμα για το Χαλάνδρι, μέσα από το οποίο αναδείχτηκε το συνεκτικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για μια σύγχρονη και πολιτισμένη ζωή και λειτουργία της πόλης μας.

Δώσαμε έναν καθαρό αγώνα, με πολλές δυσκολίες και εμπόδια μέσα σε ένα πολωμένο πολιτικά κλίμα.

Είπαμε τα πράγματα με το όνομα τους, τολμήσαμε την αλήθεια.

Η εκλογική δύναμη που μας έδωσε η κοινωνία δεν μας αναθέτει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρολα αυτά πιστοί στις αρχές μας και το πρόγραμμα μας θα προσπαθήσουμε μέσα στο νέο ΔΣ να συνεισφέρουμε με προτάσεις και απόψεις πρώτα και κύρια σε μια διαφανή, δημοκρατική και αξιοκρατική λειτουργία του Δήμου, κάτι που έλλειπε τα τελευταία χρόνια και δεύτερον στην προώθηση έργων και δράσεων που θα καλυτερέψουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου τους φίλους και τα μέλη της Παράταξής μας που έδωσαν αυτή την ωραία μάχη πόρτα πόρτα, ψήφο ψήφο,

Την οικογένεια μου που με στήριξε όλο αυτό τον καιρό

Τέλος θέλω να συγχαρώ τους δυο υποψηφίους Δημάρχους, τον κ Ρούσσο και τον κ. Κουράση για την είσοδο τους στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου