Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ



Κατάμεστη η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από τα μέλη και τους φίλους της αυτόνομης δημοτικής κίνησης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ στην παρουσίαση του προγράμματος, των υποψηφίων και της στρατηγικής της κίνησης για την επόμενη τετραετία, που έγινε την προηγούμενη Δευτέρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

ΝΤΑΒΙΑΣ: «Δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές με φιλοδοξία του επικεφαλής της παράταξης να γίνει αντιδήμαρχος του Ρούσου ή του Κουράση"

Η αίθουσα γέμισε με απλούς ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ πολίτες και όχι με επισήμους και παρατρεχάμενούς τους.

Παρόντες εκτός από τα μέλη και τους φίλους της παράταξης ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΚ Ιταλίας, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και εκ των συγγραφέων της διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη - σήμερα μέλος της γραμματείας της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ 14ης ΜΑΗ που στηρίζει την παράταξή μας Γιώργος Παπαγιαννόπουλος και ο Δημήτρης Τάσσης - αυτοδιοικητικός και ιστορικός γραμματέας της Β2 ΝΕ του ΠΑΣΟΚ (του παλιού, του κανονικού)

Για έναν τυπικό χαιρετισμό, πριν την αρχή τη εκδήλωσης ο γραμματέας του ΚινΑλ Χαλανδρίου και υποψήφιος με τον Γιώργο Θωμά Γιάννης Διακάτος.












Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΔΙΩΡΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Καλησπέρα.

Θα σας κουράσω λίγο απόψε.
Επιλέξαμε αυτόν τον χώρο για να είμαστε καθιστοί  και να πούμε πολλά και με στοιχεία.
Η προεκλογική εκστρατεία εντυπωσιασμού δεν μας αφορά.

Η κεντρική μας εκδήλωση συνέπεσε με το πανηγύρι για τον εορτασμό των Αγίων Κωνταντίνου και Ελένης και δεν προσφέρεται για μεγάλες ομιλίες. Οπότε θα πούμε τα πολλά σήμερα.

Θα παροσυιάζουμε θέσεις, θα ασκήσουμε κριτική και θα απαντήσουμε στα ερωτήματα που μας θέτουν.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

Δεν θα είμαστε στρογγυλοί.

Η παράσταση θα είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για …. Πολίτες περιορισμένης ευθύνης και ψηφοφόρους που ακόμα θεωρούν ότι εμείς και ....
  • ο σουλτάνος, προπαγανδιστής και αμετροεπής Ρούσσος, 
  • ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΗΣ Κουράσης του ξεπλύματος της διαφθοράς και της διαπλοκής. - (αλήθεια θα βρεθούν δημότες να ψηφίσουν εκείνον που παραδέχτηκε μόνος του ότι έχει κάνει παραθεσμικές συναλλαγές με εργολάβους; Θα δείτε αποδείξεις.)
  • ο φέτος ανεξάρτητος "νεοαντάρτης" της πορδής με τα λεφτά της μαμάς και της αμαρτωλής ΔΟΥ  - τρις χρισμένος  Ανδρεόπουλος, 
  • ο «πάει με όλα» Γιάννης Λαδόπουλος με τον ξεχασιάρη Μύρωνα Ανδριανάκη της υπόθεσης Ανδροβιτσανέα (θα δούμε εδώ τις αποδείξεις για το μεγάλο σκάνδαλο)  και της άρνησης να δημοσιοποιήσουν τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους, 
  • ο νέος φέρελπις του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, της ιδιωτικοποίησης των πάντων, της διάλυσης της υπηρεσίας καθαριότητας, της μεσιτίας και της προγραμματικής δέσμευσης να πληρώσει ο δήμος την συντήρηση των ακινήτων ιδιωτών και τραπεζών Μάνος.
  • η Καρατζά της εγκατάλειψης των μαχών για Πεύκο Πολίτη με το Αμερικανικό κολλέγιο, την τράπεζα της Ελλάδος και τις παράνομες απαιτήσεις Ιωνά  ..... για ένα καφάσι μπύρες, για ένα οικοεδάκι 200 μέτρων την Μακρυγιάννη.
  • και ο – από την Πάτρα έρχομαι και στο Χαλάνδρι πράσινο καπέλο – αχόρταγος ισόβιος, εξουσιαστής Γιώργος Θωμάς 
είμαστε ίδιοι και άρα ΟΛΟΙΜΑΖΙ μπορούμε να τον σώσουμε αρκεί να εξαφανίζουμε, να μην εμφανίζουμε τις διαφορές, μας παρακαλώ να μην κουραστεί παρακολουθώντας μας μέχρι το τέλος.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

Και εμείς έχουμε σκοπό σήμερα – ανοίγοντας τον χορό των προεκλογικών ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ομιλιών – να το αναδείξουμε.

Δεν θα είμαστε καλά παιδιά με τους αντιπάλους μας.Έχουμε διαφορές και θα τις αναδείξουμε, Αν δεν είχαμε θα συμμαχούσαμε μαζί τους.

Αν είσαι από εκείνους που ΑΚΟΜΑ – ενώ η χώρα καταστράφηκε και τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό πιστεύεις ότι μόνο ΟΛΟΙΜΑΖΙ, υπό την ηγεσία των τριών κυβερνητικών κομμάτων,  με τις διαφορές κάτω από το χαλί – πρέπει να εργαστούμε παρέα – πρώην υπουργοί και γενικοί γραμματείς, οικοπεδοφάγοι, γραμματιολήπτες, μιζαδώροι, πολιτικάντηδες, ναζί – και έτσι θα παραχτεί διαφορετικό αποτέλεσμα για το μέλλον σου και το μέλλον των παιδιών μας από αυτό που σε οδήγησε εδώ,  είσαι σε λάθος χώρο, ακούς λάθος υποψήφιο.

Διότι εμείς - επειδή είμαστε κακά παιδιά – θα προσχωρούσαμε σε μια τέτοια λογική μόνο αν παίρναμε και εμείς από μερικά γραμμάτια, κανένα οικοπεδάκι και χρηματοδοτήσεις από τις φαρμακευτικές εταιρείες για να κάνουμε προεκλογική εκστρατεία και να πληρώνουμε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για να μπαίνουν στο ψηφοδέλτιό μας.

Αλλά δεν θελήσαμε ποτέ και δεν θέλουμε και τώρα ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

Άσε που πού να βρεθούν τόσα οικόπεδα για να κάτσουμε ΟΛΟΙΜΑΖΙ επί ίσοις όροις και να εργαζόμαστε σιωπηλά δια την σωτηρία σου.

Αν η αλήθεια σου φαίνεται σκληρή και η διατύπωσή της κυνική σε παρακαλώ αποχώρησε.

Αν ήρθες για να δεις αν θα τα πω καλά ως ρήτορας θα απογοητευτείς διότι δεν έχω ετοιμάσει παρά μία εισαγωγή.

Το κύριο μέρος θα είναι μια ειλικρινής παρουσίαση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ χωρίς φτιασίδια.

Μία εισαγωγή κάνω και θα ανοίξουμε μαζί ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ που θα δούμε παρέα.

Αν ενοχλήστε, που θα αναφερθώ και θα «κατηγορήσω» - όπως λένε -τους αντιπάλους μου και θεωρείτε ότι το πολιτικαλκορεκτιλίκι που μας πουλάνε εκεί έξω εδώ και χρόνια μας έχει πάει καλά, έχει αποδώσει για εσάς, την οικογένειά σας, την δουλειά σας, τα παιδιά σας θα ενοχληθείτε.

ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ  ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΥ. Διότι κατηγορία είναι να μιλήσω για θέματα που τους αφορούν ως ΙΔΙΩΤΕΣ. Και αυτό δεν θα το κάνω και δεν το κάνω ποτέ.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Και κατηγόρια είναι η σπέκουλα. Το κουτσομπολιό, το κρυφό και το από πίσω.
Εμείς ό,τι λέμε το λέμε ΔΗΜΟΣΙΑ για να ακούσουμε - ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - τις απαντήσεις τους και να προκαλέσουμε - να κάνουν το ίδιο για εμάς, για να πυροδοτηθεί ο δημόσιος διάλογος για ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Αλλά δεν μιλάνε. Κάνουν τους κινέζους. 
Και κάνουν χαρακτηρισμούς.

Ό,τι κάνουν οι αντίπαλοί μας για τις δημόσιες υποθέσεις και ό,τι ΚΑΝΟΥΜΕκαι εμείς  για τις δημόσιες υποθέσεις δεν θα μένει – όσο είμαστε εδώ – στο σκοτάδι, όπως επιθυμούσαν, για να μην αναγκάζονται να .... χάνουν τα γραμμάτια των δωρεών.

Αν δεν έχεις σκοπό να αφιερώσεις μία, μιάμιση ώρα για να μιλήσουμε για την πόλη και το μέλλον της και θες να τελειώνουμε γρήγορα γιατί πρέπει να προλάβεις το τούρκικο reallity στην τηλεόραση, καλύτερα να μην αναλωθείς με εμάς.

Μην χαλαστείς λοιπόν με την αλήθεια και σε παρακαλώ κάνε μας την χάρη ακόμα και αν δεν μας ψηφίσεις:

ΑΚΟΥ ΜΑΣ.

Άκου τι έχουμε να πούμε προσεκτικά γιατί αν δεν μας ακούσεις θα είσαι ένας παραπληροφορημένος πολίτης θύμα των ίδιων ακριβώς μεθόδων προεκλογικής επικοινωνίας που οδήγησε στην καταστροφή.

Λέμε όλοι ότι πρέπει να αλλάξουμε.

Ότι η κρίση είναι θεσμική και πολιτιστική.

Και είμαστε τόσο υποκριτές, όταν το λέμε ….

Δεν θέλουμε ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. 
Θέλουμε "να μην αλλάξει ο συσχετισμός".

Ακόμα και τα στερεότυπα μιας προεκλογικής συγκέντρωσης προστατεύονται από τον βαθύ συντηρητισμό μας.

Ας είναι.

Εμείς έχουμε κάνει τις επιλογές μας.

Θα είμαστε παρόντες, θα είμαστε ενοχλητικοί, θα είμαστε αντισυμβατικοί, θα είμαστε σοβαροί χωρίς να είμαστε σοβαροφανείς, θα είμαστε λαϊκοί και θα είμαστε και ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ.

Θα απαντήσουμε στα ύπουλα και φασίζοντα ερωτήματα που μας θέτουν οι παπαγάλοι, που θέλουν να περιορίσουν την προεκλογική αντιπαράθεση σε τσιτάτα εντυπωσιασμού και αποπροσανατολισμού.
  • ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του 2014; 
  • Γιατί ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ, να αφήσετε τους άλλους ήσυχους; 
  • Τι θέλετε; Θέλετε καρέκλες;
  • Με ποιον θα πάτε στον δεύτερο γύρο; Τι θα ζητήσετε; Γιατί δεν τα βρήκατε με τον Θωμά για να έχει η κεντροαριστέρα έναν υποψήφιο.
  • Γιατί δεν στηρίζετε τον Ρούσσο  Τι διαφορές έχει το πρόγραμμά σας με τον Ρούσσο;
Ερωτήματα που δεν ακούσαμε να διατυπώσει κανείς στον Ρούσσο τότε που δεν κατάφερνε καν να εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο.
Στην Μαρίνα την Σμαραγδή όταν εκπροσωπούσε τον Συνασπισμό και δεν έπαιρνε καν έδρα στο ΔΣ.

Αντίθετα του λέγαμε «μπράβο που συνεχίζετε, η πόλη χρειάζεται όλους τους ενεργούς πολίτες της».
Και τους δίναμε - όποτε θέλανε - τον λόγο στις συνεδριάσεις του ΔΣ σα να ήταν δημοτικοί σύμβουλοι.

Όμως τότε είμασταν εμείς - ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - οι ισχυροί και εκείνοι ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΕΣ, οι οπορτουνιστές και οι συνεργάτες των κρυφοναζί, μειοψηφία.

Και φώναζαν ότι το καλπονοθευτικό σύστημα τους στερεί την εκπροσώπηση και πρέπει να θεσπιστεί ένα δίκαιο σύστημα που θα εξασφαλίζει την ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ και την εκπροσώπηση όλων των τάσεων της τοπικής κοινωνίας.

 Και τους λέγαμε ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΕΙΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ.

Σε αντίθεση με εκείνους που έβαλαν στόχο τον αποκλεισμό μας.

Και  τώρα τα ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, συναντήθηκαν με τους διαχρονικούς υποστηρικτές των "ισχυρών μονοπαραταξιακών εξουσιών" των καλπονοθευτικών συστημάτων, γιατί – λέει – δεν θα μπορούν να ολοκληρώσουν το σωτήριο έργο τους, που προπαγανδίζεται σε πολυδάπανα φυλλάδια και θα χρειάζονται - λέει - συναλλαγές στον δεύτερο γύρο.

Και εκείνοι δεν κάνουν – σου λέει - συναλλαγές στον δεύτερο γύρο.

ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ!

ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΕΝΙΣ που για να μπει στο ψηφοδέλτιο πήρε προίκα ολόκληρο αθλητικό κέντρο στο ΠΑΤΗΜΑ!

Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ.

Τι είναι συναλλαγή; Τι είναι πολιτική συμφωνία; Τι είναι συναίνεση; Τι είναι συνεννόηση; Τι είναι συνεργασία; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ για το καλό της πόλης;

Θέλει το καλό της πόλης την κατάργηση της πολιτικής αντιπαράθεσης, της αντίθετης άποψης , της σκληρής κριτικής, της συνθετικής κατάληξης;

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ;

Ο γύψος πάλι θα θεραπεύσει την χώρα και τον δήμο;

Μήπως χρειαζόμαστε κανέναν Παπαδόπουλο για να σώσει την χώρα και έναν κανονικό σουλτάνο για τον δήμο μας;

Η αντιπαράθεση τελικά είναι προωθητικός παράγων ή βαρίδι για την κοινωνία;
Ποια είναι η άποψη της αριστεράς (όπως έρχεσαι;)

Η πολυφωνία, η ευρυχωρία στην άποψη και τον προβληματισμό σε ένα δημοτικό συμβούλιο είναι αρνητικό στοιχείο;

Τόσο πολύ λοιπόν ενοχλούμε; Ή τόσο πολύ μας φοβούνται;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;;;;

Μα εκείνοι που παραλίγο να αφήσουν την πόλη χωρίς δήμο, χωρίς δημοτικό προϋπολογισμό, μέσα σε αυτή την τετραετία γιατί τους δόθηκε από τον λαό μια ευθύνη που ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΙ να διαχειριστούν πνηγμένοι μέσα στις ιδεοληψίες, τις αυταπάτες τους και την άρνηση αυτοκριτικής.

ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΟΡΘΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΗΦΟ!
ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ απέναντί τους.

Και απέναντι  σε εκείνα τα επαγγελματικά κομματικά στελέχη και ενεργούμενα που δεν ψηφίζουν ΟΧΙ, μόνο όταν διαφωνούν.

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ απλώς για να αυτοπροστατεύονται με την καθολική άρνηση από ευθύνες για να διαπραγματεύονται παρασκηνιακά.

Είναι εκείνη (με Η) που για να μην λέει ΟΧΙ παίρνει ΟΙΚΟΠΕΔΟ κι αποχωρεί από την συνεδρίαση του ΔΣ που αφορά τους συνδημότες της που την εξέλεξαν και τα συμφέροντά τους
Εκείνη - ΜΕ Η - που στην προσπάθεια πίεσης από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβούλιου προς την τράπεζα της Ελλάδος και το Αμερικανικό κολλέγιο που ενίστανται για να μην καταβάλουν εισφορές σε γη και χρήμα για την ένταξη των ιδιοκτησιών τους στο σχέδιο πόλης, όπως θα κάνουν όλοι οι άλλοι ιδιοκτήτες στο Πεύκο Πολίτη, φεύγει από το δημοτικό συμβούλιο γιατί πήρε οικόπεδο και αφήνει τους τρελούς να καθαρίσουν ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΚΕ.

Την ώρα που τα διαχρονικά συνεταιράκια της στου ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ, Ανδρεόπουλος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι που ξιπάστηκαν και έγιναν αντάρτες του αντάρτη τρις χρισμένου – ψήφιζαν ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ και να μην δώσει εισφορά αν πρόκειται να δώσει η πρεσβεία κανένα φανερό ή κρυφό χρίσμα.

Είναι εκείνοι που λένε όχι στα κυλικεία της ΦΛΥΑ εκτός αν το κυλικείο πάει στον κολλητό του, εκεί που κάνουν τις προεκλογικές φιέστες οι αχόρταγοι, δεινόσαυροι του εξουσιαστικού ΠΑΣΟΚ;

Και πού έχουν ήδη αποφασίσει τι θα κάνουν στην δεύτερη Κυριακή αφού ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ και έχουν καθορίσει ήδη τις συμμαχίες τους.
Τις ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ.

Αυτοί καλά να τα λένε τα κόντρα στην απλή αναλογική. Αλλά τα λένε και οι ΑΛΛΟΙ;

Αυτοί είναι τα μεγαλύτερα τρολ.
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ και θα πρέπει να διαπραγματεύεται την πολιτική που θα εφαρμόζει με άλλους.
«ΕΙΣΤΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ και δεν ξέρουμε πώς θα συμπεριφερόσαστε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο» μου είπε στέλεχος άλλης παράταξης.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΟΒΛΕΠΤΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ – ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ – ΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ;

ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ;;;

«Θα ΖΗΤΑΝΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ …» συνεχίζουν την κινδυνολογία.

Εκείνοι που έκαναν πεζόδρομο  την Σωκράτους, για να τους τα ψηφίζει όλα στο ΔΣ, εκείνος που ήταν ο στρατηγικός τους σύμμαχος ο μετέπειτα συνεργάτης του γνωστού χρυσαύγουλου, σου λέει δεν πρέπει να ζητάνε τίποτα.
Οι άλλοι …

Και θα αρνηθεί και την αποζημίωση του δημάρχου γιατί είναι ανιδιοτελελής

Εμείς σου λέμε ότι ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ θα κριθεί ακριβώς από το ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ, ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΟΥ που θα διαπραγματεύονται.

Και από αυτό θα πετύχει ή θα αποτύχει και από αυτό εμείς ζητάμε να κριθούμε στο τέλος.

Και από το αν οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες, θα σου είναι ορατές.
Θα είναι πάνω στο τραπέζι.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
Εφημερίδες και δημοσιογράφοι ανεξάρτητοι για ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ.

Είναι κόλπα που τα έχουν ανακαλύψει αυτά στας Ευρώπας, λέμε σε εσάς μενουμευρώπηδες του Θωμά και του Ανδρεόπουλου που αλυχτάτε κατά της απλής αναλογικής.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ θα κριθούμε όλοι, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Και το ίδιο θα είναι είτε είσαι πρώτος, είτε τελευταίος στην κάλπη της 26ης Μάη.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, αν έχεις αρχές.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ και ΣΧΕΔΙΑ και θα αναζητήσεις πολιτικές συμφωνίες.

Αν δεν έχεις αρχές και είσαι ισχυρός θα ψάξεις να λύσεις το «πρόβλημα» που σου δημιουργεί η απλή αναλογική με εξαγορασμένους, ενεργούμενα και στημένες δημοτικές παρατάξεις ….. δορυφόρους. Και αν δεν έχεις αρχές και είσαι αδύνατος θα ψηφίζεις τα πάντα για να σου δίνει ο ισχυρός ….. ταξιδάκι.

ΑΥΤΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ένα προωθητικό για την δημοκρατία και την πραγματική, ουσιαστική συναίνεση και συμπόρευση δυνάμεων για την επίτευξη στόχων πλαίσιο. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ γιατί είναι ανολοκλήρωτη όσο ο δήμαρχος δεν εκλέγεται από το ΔΣ.

Μεγάλη απογοήτευση από την αριστερά (μπαίνοντας) η άρνηση να υπηρετηθεί η απλή αναλογική στην πράξη.
Επί της ουσίας στο δημοτικό συμβούλιο που απέρχεται. 
Για να εκπληρωθεί η προφητεία τους ότι θα αποτύχει.

Ένα άρρωστο δημοτικό συμβούλιο που η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ήταν διοίκηση και αξιωματική αντιπολίτευση μαζί.
ΜΕ 18% σε μια διετή ανωμαλία.
Δώστε μας δύναμη.

ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΜΑΣ, όσες και αν είναι

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ.

ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΤΗΝ ΑΡΤΑ και ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ να σας σώσουμε από …. τα παιδιά σας για να βολέψουμε τα ….. ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, την Άρτα και τα Γιάννενα ώστε να δημιουργήσουμε μηχανισμούς εκλογής στις βουλευτικές εκλογές ΕΚΕΙ, δημοσία - των Χαλανδραίων - δαπάνη.

Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν καλόπιστο.

Άλλωστε έχουμε κοπιάσει τόσο πολύ, τόσα χρόνια για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την πόλη μας, την δική μας γενέτειρα, όχι του Γιώργου του Θωμά, του Ανδρεόπουλου, του Πράσου ….. των παιδιών από την Πάτρα και είμαστε τόσο κάθετοι στις αρχές μας και την υπεράσπισή τους που ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΜΕ αφού διεκδικήσουμε ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ.

Διαβάσατε το πρόγραμμά μας;

Φέτος είναι πιο αναλυτικό από το 2014.

Έχουμε θέσει το πλαίσιο κρυστάλλινα.

Δεν θα αλλάξουμε θέσεις.

Δεν θα ψηφίσουμε υπέρ της εγκατάστασης της υπηρεσίας καθαριότητας στον ΧΕΥ, κακώς μας ρωτάνε, γιατί εμείς ….. δεν το κάναμε ποτέ.
ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ εν ψυχρώ.
Όχι εν προεκλογικό θερμώ.

Και δεν περιμέναμε το στέλεχος της ΝΔ που ηγείται της επιτροπής και θέλησε να μας αποκλείσει από το να έχουμε λόγο στην σελίδα της επιτροπής στο facebook μαζί με την Καρατζά,, να μας πει τι να κάνουμε για να ξεπλύνουμε τον Κουράση και τον Ανδρεόπουλο και την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Β που ψήφισαν και τώρα παριστάνουν τους διαφωνούντες.

Ούτε περιμέναμε να μας πουν αν θέλουν ή όχι να πούμε ΝΑΙ για την εγκατάσταση στον χώρο του Νεκροταφείου.

Όπως δεν περιμέναμε και το ΟΚ της ΚΑΡΑΤΖΑ για να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό και να μην μείνουν τα σχολεία χωρίς πετρέλαιο.

Δεν είμαστε ενεργούμενά της όπως έχει γίνει ολόκληρη η κεντοραριστέρα, ελπίζοντας .... στην συμπόρευσή της, μαζί τους στον δεύτερο γύρο, που δεν θα είναι.
Υποστέλουν συνεχώς αρχές και σημαίες για να υπηρετήσουν εκλογικές σκοπιμότητες και τα γούστα γραμματιοληπτών και οικοπεδοφάγων.

ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ που τελικά αλλοιώνει τα ίδια τα χαρακτηριστίκα της δημοκρατίας και ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ την παράταξη από το να έχει αυτόνομο πολιτικό λόγο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και τα συμφέροντά τους, όπως αυτά τα αντιλαμβάνεται η μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη;

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και ποιοι συμβιβασμοί είναι αναγκαίοι να γίνουν για να υπηρετηθεί.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ.

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.. ..

ΕΪΜΑΣΤΕ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ….

ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου