Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ξένος Μανιατογιάννης: Με τη Συμμετοχή και την Ψήφο σας ζητώ επανεκλογή την Κυριακή!


Μετά την εξασφάλιση της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο τώρα αποφασίζουμε για τον Δήμαρχο όλων των Βριλησσιωτών.

Ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους του συνδυασμού μας «ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Δήμος Δημιουργίας» όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες για τη συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές 2019. Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστούμε που μας αναδείξατε νικητές των εκλογών από τον Α’ γύρο, για πρώτη φορά από την ίδρυση της δημοτικής μας κίνησης και με το υψηλότερο ποσοστό από κάθε άλλη φορά, καθώς και για το σημαντικότερο: ότι, με την εντολή σας, μας ορίσατε ξανά ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σας απευθύνω προσκλητήριο Δημοκρατικής Συμμετοχής και Νίκης Δημιουργίας της τοπικής μας κοινωνίας, μακριά από τον παλαιοκομματισμό και τα μικρά και μεγάλα παρασιτικά συμφέροντα. Σας απευθύνω προσκλητήριο Δημοκρατικής Συμμετοχής και Νίκης Δημιουργίας της τοπικής μας κοινωνίας για τον τόπο μας, για τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ και ΜΟΝΟ.

Για ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ όσα με κόπο μαζί έχουμε πετύχει και για τα πολλά περισσότερα που μπορούμε με ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και ΣΥΝΘΕΣΗ να καταφέρουμε για όλους τους Βριλησσιώτες και τις Βριλησσιώτισσες στην ερχόμενη δημοτική θητεία 2019-2023.

Στις Ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές εκλογές στηλιτεύτηκαν, όπως αναμενόταν, οι πολιτικές υπερφορολόγησης και λιτότητας που εξακολουθούν να δοκιμάζουν τις αντοχές των εργαζόμενων και της κοινωνίας.

Στη δημοτική κάλπη αποδοκιμάστηκε ο λαϊκισμός και ο κομματισμός στη δημοτική μας ζωή. Και ταυτόχρονα, επιδοκιμάστηκαν η εντιμότητα, η δημιουργικότητα, το πνεύμα συναίνεσης και οι δυνάμεις περαιτέρω ανανέωσης του δημοτικού σκηνικού και της έκφρασης εναλλακτικών και βιώσιμων αυτοδιοικητικών πολιτικών

Ως επικεφαλής της νέας δημοτικής πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο, ΖΗΤΩ τη ΣΤΗΡΙΞΗ σας στην επαναληπτική ψηφοφορία της ερχόμενης Κυριακής, 2 Ιουνίου 2019, για να επανεκλεγώ Δήμαρχος Βριλησσίων.

Να μην γυρίσουμε στο τοπικό παρελθόν της υποκρισίας και του κομματισμού στην πόλη μας, στο τοπικό παρελθόν της φαυλότητας και του λαϊκισμού.

ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ!
ΜΑΖΙ ΖΟΥΜΕ
ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

Και δεν το διακινδυνεύουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου