Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΤΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΔ ΣΥΖΗΤΗΣΗ



1. Ο Νταβίας κατέγραψε στα πρακτικά - ως μέλος της Διευρυμένης Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου ότι ο δήμαρχος Σ. Ρούσσος διατηρεί στο συρτάρι του - εδώ και έναν χρόνο - το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε κατ΄εντολήν του - κατά της διευθύντριας τότε - της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελένης Κούκα, πόρισμα το οποίο - κατά πληροφορίες αποδίδει ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ στην Κούκα.

Πρόκειται για την αφετηρία της πρώτης μήνυσης Κουράση στον Νταβία.

(ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑΣ Η ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Είναι αυτή η υπόθεση ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΚΑΡΑΤΖΑ πήρε τον τίτλο του ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ!

ΑΠΟΨΗ: Ο Ρούσσος παραδέχτηκε ότι ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ και ότι θα γίνει - αλλά προφανώς περιμένει τον Σεπτέμβριο που δεν θα είναι ο Νταβίας μέλος του οργάνου που θα εκδικάσει το πόρισμα της Κούκα ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ, ώστε να είναι καλοί μαζί του οι φίλοι της Κούκα στο ΚινΑλ.

 
2. Ο Νταβίας ζήτησε ενημέρωση σε σχέση με την καταδικαστική απόφαση για τις ενέργειες που έκανε ο δήμος μετά την καταδίκη του στελέχους της τεχνικής υπηρεσίας Ευαγ. Χάτζου από το Εφετείο Κακουργημάτων.
"Παραμένει στην υπηρεσία;;;;" ρώτησε ο Νταβίας για να πάρει την απάντηση από Ρούσσο και Π. Τακόπουλο ότι ...... "δεν έχει κοινοποιηθεί στον δήμο η καταδικαστική απόφασή"

ΑΠΟΨΗ: Πρόκειται βέβαια για πρόφαση, αφού πρόκειται για απόφαση η οποία είναι γνωστή στον δήμο, αφού ο κ. Π. Τακόπουλος παρέστη ως πολιτική αγωγή στην δίκη, πρόκειται για ΠΟΙΝΙΚΉ καταδίκη η οποία εκδίδεται επί τόπου (δεν είναι αστικό) και προφανώς - για λόγους που δεν μας είναι ακόμα γνωστοί - στον δήμο κωλλυσιεργούν να κάνουν αυτό που προβλέπει ο νόμος,
Κακές γλώσσες λένε ότι ο Συμεών πιέστηκε από ψηλά να μην παρέμβει ο δήμος στην δίκη με δικηγόρο πολιτικής αγωγής, αλλά δεν ενέδωσε. Τώρα μήπως - λέμε - πιέζεται πάλι να μην εφαρμόσει όσα το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων προβλέπει, με αντάλλαγμα να έχει τις ψήφους των "κολλητών" στο δημοτικό συμβούλιο τη νέα περίοδο, που δεν έχει πλειοψηφία;
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, μια υπόθεση εργασίας κάνουμε. 

 
3. Η παράταξη Κουράση έκανε "επίθεση" κατά των διαδικασιών που ακολουθούνται για την οργάνωση της εκδρομής του ΚΑΠΗ.

"Κάνετε ψηφοθηρία με την εκδρομή και ζητάτε φορολογική δήλωση που είναι παραβίαση των προσωπικών μας δεδομένων" είπε η Ελ. Νιωτη προκαλώντας την - ομολογουμένως ενδιαφέρουσα - αντίδραση του Δημάρχου:
"Εσείς δεν μας έχετε συνηθίσει σε τέτοια συμπεριφορά και τέτοια κριτική κα Νιώτη"

ΣΧΟΛΙΟ: Ναι, βέβαια. Είναι κόρη ναυάρχου! 

"Κακώς ζητάτε πιστοποιητικό γιατρού για την συμμετοχή των ηλικιωμένων στην εκδρομή, παραβιάζετε τα προσωπικά δεδομένα και οι γιατροί δεν μπορούν να χορηγούν τέτοια βεβαίωση στους υπαλλήλους του δήμου" είπε ο γιατρός κος Λαμπρόπουλος.

Η παρέμβαση του κ. Λαμπρόπουλου προκάλεσε μεγάλη συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου