Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΟΥΣΣΟΥ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΒΑΠ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ

 

Νταβίας και Έπη Λέρτα ήταν η πρόταση του δημάρχου Σίμου Ρούσσου για την εκπροσώπηση του δήμου στον Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων ή Σϋνδεσμο 21 ΟΤΑ (που είναι 14 ΟΤΑ).

Κουράσης και ξερό ψωμί ήταν η πρόταση σύσσωμης της αντιπολίτευση (Κουράσης, Κρανίδης, Ανδρεόπουλος, Θωμάς, Βάσιος και Λαπιέρης δεν έκαναν πρόταση ενώ η Καρατζολούλα ..... έκανε τις καρατζίες της).

Εν ελλείψει λοιπόν άλλων προτάσεων εγκρίθηκαν και οι τρεις προτεινόμενοι, με μοναδική άρνηση της Καρατζά, που είπε ΄"ότι δεν θέλει  να ψηφίσει Κουράση και δεν ψηφίζει κανένα".

ΧΟΝΤΡΟΚΑΡΑΤΖΙΕΣ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ για τον ΣΒΑΠ, μόνο ψευδμάρτυράς του πάει η Καρατζολούλα που ακόμα νομίζει ότι κρυπτόμενη πίσω από το δάκτυλό της δεν φαίνεται , γιατί είναι μεγάλο το δάκτυλό της.

Η Καρατζολούλα.

Που δεν ΤΟΛΜΗΣΕ βέβαια ΝΑ ΠΕΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ : ότι ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΤΑΒΙΑ και το έριξε στον.... αντικουρασισμό!
Η ηγέτης των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ δεν ψηφίζει τον .... "μπροστινό" της. (Άσε ρε τα τρελά σου .... Δεν ήρθαμε εμείς εχθές στο Χαλάνδρι.)

Πάντως η μεγάλη πλάκα που έστησε ο Ρούσσος - και αποδέχτηκε με τρέλα ο δικός μας, έγινε, αφού αυτός ο Κουράσης έχει τόση κάψα να επανεκλεγεί στην θέση του προέδρου του Συνδέσμου Βολέματος Ανέργων Πρώην (χιλιαρικάκι είναι αυτό, ξεκούραστο)  που ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ. 
Τον "συκοφάντη", τον "ψεύτη", τον ψεύδορκο, ........

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ζήτησε  δήλωση του Νταβία για την εκλογή του αλλά μας είπε ότι δεν προκάνει.

Από εχθές το βράδυ βγάζει φωτοτυπίες και ετοιμάζει φακέλους ενημέρωσης των μελών της Γενικής Συνέλευσης του ΣΒΑΠ - όταν αυτή συγκληθεί - για τον απερχόμενο πρόεδρο του Συνδέσμου και τα έργα και τις ημέρες του.

Γραμμάτια....
ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ!

Προβλέπουμε ότι θα γίνει ..... ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ λοιπόν.

Η κόντρα Γραμματιάκια - Νταβία  εξάγεται εκτός Χαλανδρίου μετά την πρόταση αυτού του ραδιούργου του Συμεών.

Πάντως στα σοβαρά τώρα:  ο Νταβίας εχθές πέτυχε μεγάλη .... ισοπαλία- σα νίκη -   του 2 με το 22%, και τον-  παρά 2% δήμαρχο - να τα λέμε και αυτά .... κ. Κόσσυβα, έτσι?

Και αυτό το κατάλαβε η Καρατζολούλα.
Γι΄αυτό έκανε πάλι ..... καρατζίες, χάνοντας την ψυχραιμία της,

(κε ΚΟΣΣΥΒΑ .... που αναφωνήσατε έκπληκτος μόλις ο δήμαρχος - Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ, όχι ο παρολίγο -  ανακοίνωσε την πρότασή του ..... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου