Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΓΙΑΣΕΜΙΩΝ


Καλοί μου άνθρωποι Χρόνια Πολλά.

Θα γκρινιάξω λίγο - και με το συμπάθιο δηλαδή - σήμερα.
(Είδατε, έχω γίνει κόρη ναυάρχου τώρα τελευταία. Το καλύτερο κορίτσι. Δεν γκρινιάζω, δεν μιλάω, δε λαλάω, για να μην με λένε τρελό, γιατί άρχισα να το πιστεύω και εγώ κιόλας)

Θα σπάσω λοιπόν το εμπάργκο που μου έχω επιβάλλει,  ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.

Με έπιασε το οικολογικό μου.

Βγήκα λοιπόν στην Γιασεμιών και είδα ότι ΑΚΟΜΑ, μετά από περίπου μια βδομάδα που συμβαίνει αυτό - και λέω μια βδομάδα τώρα "Σήμερα να γράψω; Μπα, άσε να γκρινιάξει κανένας άλλος"-  ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΣΑΜΠΑ.

ΚΑΙΝΕ ΝΥΧΤΑ - ΜΕΡΑ - ΜΕΣΗΜΕΡΙ επί μία βδομάδα - ίσως και περισσότερο - και κανένας αρμόδιος, αναρμόδιος, ευαίσθητος, αναίσθητος, δεν έχει κάνει κάτι.

Να δες μόνος σου. Πρωινές είναι οι φωτό. Φρέσκες, σπαρταράνε.



Παρακαλώ λοιπόν - ευγενικά και χωρίς να έχω πρόθεση να  ενοχληθεί ή να θίξω κανέναν  από εκείνους τους  (αν)αρμοδίους - πολιτικούς και υπηρεσιακούς - που θα έπρεπε να φροντίζουν να ΜΗΝ ΚΑΙΕΙ ΤΣΑΜΠΑ Η ΛΑΜΠΑ - να ρυθμιστούν οι χρονοδιακόπτες, διότι έχω πολλά επιχειρήματα για για να τεκμηριώσω αυτό το αίτημα:  Ενεργειακή εξοικονόμησις, φαινόμενο θερμοκηπίου, κλιματική αλλαγή, οικολογικά βραβεία και κύπελλα στους πράσινους δήμους και τα πράσινα άλογα, τα λεφτά του δημότη, το "εγώ πληρώνω και απαιτώ"  κλπ που σας τα γράφουν οι "γνωστικοί" κάθε μέρα.

Τα ξέρετε καλά αυτά τα μεγαλόστομα. Τα έχουν εύκολα.

ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΤΝ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Το "κάνω".
Στο "μπλα μπλα"  είναι όλοι μαστόροι.

Παρακαλώ  επίσης ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ, NA ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - υπηρεσιακός ή πολιτικός -  για το ποιος και τι φταίει "εδωκαισαράντα χρόνια" που ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ και κυρίως να μην μου στείλει καμία (ή κανένας) κανένα εξώδικο  που να ζητάει να κατέβει η ανάρτηση διότι είναι κακόβουλη και συκοφαντική για την υπηρεσιακή επάρκεια των συναδέλφων της και τους θίγει.

Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με απαντήσεις σαν την ακόλουθη (υποθετική είναι, αλλά την έχω μάθει απέξω, οπότε την γράφω μόνος μου, για να μην κουράζονται).

"Παρακαλώ να αποκαταστήσετε άμεσα την αλήθεια, την οποία τόσο βάναυσα προσβάλατε άλλη μια φορά, με το κακόβουλο δημοσίευμά σας, το οποίο επιχειρεί να παρουσιάσει ψευδώς και δολίως συκοφαντικώς,  ότι η αρμόδια υπηρεσία μας είναι υπεύθυνη που η λάμπα καίει τσάμπα. 
Εμφανίζετε δηλαδή ψευδώς ότι  η υπηρεσία δεν εκτελεί με συνέπεια τα καθήκοντά της, ισχυρισμός  που είναι βαθιά προσβλητικός,  δόλιος καις  συκοφαντικός τόσο για τον πολιτικό  προϊστάμενο, τον/την Γενικό Διευθυντή, τον/την Διευθύντρη/τρια όσο βεβαίως και τον Προϊστάμενο, ενώ αναδεικνύει εύγλωττα την βαθιά σας αδιαφορία και απαξίωση για τις συνθήκες εργασίας των τεχνικών και εργατών μας.
Οίτινες μέσα στις ακραίες καιρικές συνθήκες της Ζηνοβίας και του επερχόμενου Φούφουτου - είναι υποχρεωμένοι να συντηρούν τον ηλεκτροφωτισμό, τα πάρκα, να μαζεύουν τα απορρίμματα από τους - άσπρα, κόκκινα κίτρινα, μπλε - κάδους και κώδωνες ενώ εσείς τους ασκείτε κακόβουλη κριτική.

Είστε δε τέτοιος χυδαίος ψεύτης και συκοφάντης που τολμάτε να γράφετε ξεδιάντροπα ότι "ΤΣΑΜΠΑ καίει η λάμπα" ενώ όλοι οι καλόπιστοι πολίτες που δεν δίνουν απολύτως καμία σημασία στους κιτρινισμούς σας, γνωρίζουν καλά ότι καμία κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας δεν νοείται δωρεάν και οι δήμοι ή oi περιφέρειες καταβάλουν ανελλιπώς το κόστος της καταναλωμένης για τον δημόσιο ηλεκτροφωτισμό ηλεκτρικής ενέργειας, στην ΔΕΗ, άρα δεν είναι ΤΣΑΜΠΑ.

Και τα πράττετε όλα αυτά τα εγκληματικά, εν μέσω εορτών,  ενώ  ξέρετε πολύ καλά -και σκοπίμως και με δόλο  αποκρύπτετε από τους αναγνώστες σας  - ότι ισχύει απαγόρευση προσλήψεων από το 2010 και βεβαίως κατά την εορταστική περίοδο η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα υποστελεχωμένη λόγο των νόμιμων αδειών των συναδέλφων, που προφανώς εσείς και η κίτρινη φυλλάδα σας, θεωρούν ότι δεν θα έπρεπε να τους έχει χορηγηθεί, αφού είναι γνωστός ο αντεργατικός σας χαρακτήρας, για τον οποίο έχετε καταγγελθεί και από τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων.

Διατηρούμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας να σας μηνύσουμε, αν δεν παραδεχτείτε δημόσια ότι ΚΑΚΩΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ".

Όπως είδατε λοιπόν την απάντηση που θα γράφατε την έχω γράψει ήδη μόνος μου, μην κάνετε τον κόπο.

ΑΠΛΑ ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΦΩΤΑ. 

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου