Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Δελτίο τύπου της παράταξης "Αττική Πράσινη Περιφέρεια" για την Έκθεση Ευχών...





Αξιέπαινη πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής με τη συμμετοχή του επικεφαλής της Παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια”
Ν. Παπαδάκης: Ένα βιβλίο, ένα δώρο, μία ευχή σε όσους πραγματικά τα χρειάζονται

Ο επικεφαλής της παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια” και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιβάλλοντος, κ. Νίκος Παπαδάκης, με ιδιαίτερο σεβασμό συμμετείχε στα εγκαίνια της Έκθεσης Ευχών που πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Αξιοποίησης Προϊόντων Ελληνικής Φύσης (Ι.Α.Π.Ε.Φ.) και το WinCancer με τη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Άλλωστε ο κ. Παπαδάκης και η Εντεταλμένη Περιφερειακός Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, κα Φαίη Καλογήρου, η οποία επίσης παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ήταν εκ των βασικών “υπαιτίων” για τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε αυτήν την τόσο ανθρώπινη δράση, που ενστερνίστηκε τόσο θερμά ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης.
Το WinCancer, με τη δράση του ΔιαβάΖΩ, μαζεύει βιβλία με μία χειρόγραφη ευχή, αφιερωμένη στους ανθρώπους, οι οποίοι την περίοδο των εορτών, θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία.
Αυτές οι ευχές γίνονται πρωταγωνιστές σε μία μοναδική, πρωτότυπη και τρυφερή έκθεση, την Έκθεση Ευχών, κατά τη διάρκεια της οποίας λειτουργεί Bazaar για την αγορά ψυγείων φαρμάκων στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο «η Αγία Σοφία».
Η διάρκεια της Έκθεσης Ευχών θα είναι μέχρι 25 Ιανουαρίου 2020 στον πολυχώρο του Ινστιτούτου (Π. Ράλλη 97, εντός εμπορικού κέντρου 1ος όροφος).

Ν. Παπαδάκης: ...Θα έρθουν μέρες καλές
Απευθυνόμενος στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία, ο Ν. Παπαδάκης δήλωσε: “Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο, είναι μία σκληρή δοκιμασία για το σώμα, το μυαλό και τη ψυχή των συνανθρώπων μας, αλλά ο μαγικός κόσμος ενός βιβλίου μπορεί να την απαλύνει.
Κι αν οι μέρες είναι δύσκολες, κι αν το χαμόγελο σου βγαίνει με το ζόρι, να ξέρεις θα έρθει η μέρα, που ο ήχος από το γέλιο σου θα είναι τόσο δυνατός, όσο δυνατή είναι και η ψυχή σου. Χρόνια Πολλά, Καλά και “Χρωματιστά” σε όλους.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου