Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Τίτλοι τέλους για το Άρμα;

http://olympia.gr/2011/09/26/%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%ac%cf%81%ce%bc%ce%b1/ 

Δεν φαίνεται να μακροημερεύει το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών καθώς οι διαφωνίες για την συνέχεια του νεότευκτου κόμματος είναι έντονες.

Από την μία ο Δημαράς θέλει να συνεχίσει την μοναχική του πορεία παρά το μικρό πλέον ποσοστό που γράφει (1-2%), ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του δέχεται να συζητήσει με τον Τσίπρα.

Από την άλλη ο Οικονόμου βλέπει το μάταιο της αυτόνομης πορείας και προτείνει συνεργασίες σε κεντροαριστερή κατεύθυνση.

Λίαν συντόμως θα έχουμε εξελίξεις αφού ούτως ή άλλως υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στις δυνάμεις που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατούντων και των υπολοίπων διαγραμμένων βουλευτών (Κουρουμπλή, Παπαχρήστο, Σακοράφα)

Οι πασοκογενείς είναι το μήλο της έριδος για τα δύο κόμματα της αριστεράς (Τσίπρας – Κουβέλης) καθώς ανοίγει το παιχνίδι για αναδιάταξη του πολιτικού τοπίου ενόψει των εκλογών.

Σ.Σ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι ο Βασιλης Οικονόμου επιθυμεί συνεργασία με την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. Οι ζημώσεις είναι έντονες αλλά καπνός δεν βγαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου