Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ!



Εμείς φτιάξαμε μια μακέτα - Θα χρησιμοποιήσουμε αυτή ή άλλη δεν έχει σημασία.

Σημασία έχει να κατέβουμε στην παρέλαση με  την ρήση του Στρατηγού στο πέτο, με ό,τι αυτό σημαίνει για τον καθένα μας ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!
 (Αυτοκολλητάκια θα μοιραστούν και την Κυριακή στην πλατεία, αλλά όλοι έχετε έναν εκτυπωτή, ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ αν δεν σας αρέσει αυτό.)

Χειροκροτάμε και καμαρώνουμε τα παιδιά μας!
Υπογραμμίζουμε το νόημα της εξέγερσης κατά της ξένη κατοχής και της δίνουμε - με την συμμετοχή και την στάση μας - ουσιαστικό και όχι επετειακό περιεχόμενο: ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ! ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΟΥΡΙΟ, που δεν ήταν ποιήμα. ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ!

Αποτρέπουμε να αποδοθούν ΤΙΜΕΣ σε ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!

ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ - ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΣΧΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΜΕΣ!

Να κάτσουν σπίτια τους γιατί θα πέσει ΤΣΙΑΠΑΡΑΣ ΜΕ ΠΕΤΣΑ !
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!
Νίκη μας θα είναι Η ΟΥΣΙΑΣΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ - Δασκάλους, αγωνιστές της αντίστασης, κοινωνικούς μαχητές της καθημερινότητας - ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΪΚΗ ΈΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ Ο.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 21!

Ο αγώνας επαναστατών που αν ζούσαν και αν ήταν εδώ μεταξύ μας, είναι σίγουρο ότι δεν θα απέδιδαν τιμές σε υποστηρικτές των μνημονίων.
Ή ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΣ,  Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ή Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΕΡΝΑΝ  ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ;

ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!
ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΡΩΝΝΝΙΕΙΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου