Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ;;;;

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ email ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΑΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΕΙΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.
ΤΙ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΙΜΟΣ:
Καλησπέρα.
Στέλνω το απόσπασμα του χειρόγραφου πρακτικού της συνεδρίασης για τα Καλλισπέρεια, από το οποίο προκύπτει ότι ο Λιερός είναι απών.
Είναι φανερό ότι στην ανάρτηση του διαύγεια έχει γίνει λάθος.
Θα συμφωνείς φαντάζομαι ότι δεν ευθυνόμαστε και για αυτό.
Λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη και λιγότερη δίκη προθέσεων δεν θα έβλαπτε. Αφήνω ασχολίαστο ότι έχουμε στόχο την πλατεία και όχι τα πεπραγμένα της διοίκησης,ότι είμαστε αλάνθαστοι,ότι αποζητούμε την εύνοια των ισχυρών κλπ. Αλλωστε αυτά είναι σεβαστή πολιτική κριτική...

 



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Κατ' αρχήν χαιρόμαστε για το γεγονός ότι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δεν έχει - όπως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ - ψηφίσει την Καλλισπερειάδα.

Τώρα από πού προκύπτει η "δίκη προθέσεων" από εμάς πάλι με συγχωρείτε αλλά δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή έπρεπε μόνοι μας να υποθέσουμε ότι η ΔΙΑΥΓΕΙΑ έχει΄"λάθος" για να μην φταίμε πάλι εμείς;
Σίμο συμπάθα με αλλά οι μαντικές μου ικανότητες έχουν ατονίσει με τα γεράματα. Γράφω ό,τι βλέπω.

Πάντως πάλι το θέμα δεν είναι ο "χαζοκαυγάς" μας με τον παιδικό μου φίλο Σίμο Ρούσσο και την Αντίσταση, που όπως φαίνεται επί της ουσίας έχουμε τις περισσότερες φορές κοινές θέσεις για τα δημοτικά θέματα (πλην δύο - τριών θεμάτων).

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και ποιος ευθύνεται για την "λάθος" ανάρτηση.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Η διατύπωση των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων στον δήμο - όπως εδώ και καιρό, έχουμε αναδείξει  - πολλές φορές γίνονται κατά την βούληση της διοίκησης. Έτσι άλλα λέγονται στα συμβούλια, άλλα ψηφίζουν οι παρατάξεις, απόντες γίνονται παρόντες, ομόφωνες αποφάσεις εκλογής γίνονται κατά πλειοψηφία αλλά όλα αυτά τελικά περνάνε στο ντούκου και δεν λογοδοτεί κανείς.
Και αυτός που φταίει μόνιμα είναι εκείνος ο μαλάκας ο Νταβίας που τα γράφει και χαλάει την εσωτερική Νιρβάνα του δήμου και της διοίκησης.

Επανέρχομαι λοιπόν: Για να την ανάρτηση των αποφάσεων στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ευθύνη έχουν τα ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ των υπόχρεων σε ανάρτηση ΝΠ (και του Δημοτικού Συμβουλίου).

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο η ΔΙΑΥΓΕΙΑ αποτελεί ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ για το δημόσιο, που πρέπει να προστατευτεί από την παλαιοκομματική κουτοπονηριά βλαχοδημάρχων.

Και η παραποίηση των πρακτικών ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ αφού αλλοιώνεται η ίδια η έννοια της δημοκρατίας η οποία γίνεται ΕΠΙΦΑΣΗ αφού ό,τι και να γίνεται κατά τις συνεδριάσεις τελικά κάποιοι γράφουν στις αποφάσεις ό,τι τους βολεύει (πάντα κατά λάθος της υπηρεσίας).

Και αν τελικά οι διοικήσεις είναι τόσο άχρηστες που δεν μπορούν να αποτυπώσουν σωστά το τι συζητείται και αποφασίζεται σε ένα Δ.Σ. και ποιοι είναι παρόντες ή απόντες τότε είναι ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ από το αν εμείς κάνουμε δίκη προθέσεων και τους χρεώσουμε ότι απλά κάνουν λάθος όπου τους συμφέρει. Διότι "λάθος" εναντίον των πολιτικών συμφερόντων της πλειοψηφίας εμείς δεν έχουμε δει ακόμα. (Και ας μας λένε ότι κάνουμε "δίκη προθέσεων").

Το θέμα με την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θεωρώ ότι διευκρινίστηκε απόλυτα με το email του Σίμου και δεν θα είχα πρόβλημα να ζητήσουμε κα συγνώμη για να ικανοποιηθεί ο Σίμος αλλά για ποιο πράγμα να το κάνουμε;;;
Για αυτό που διαβάσαμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ;;

Άρα μένει να δούμε αν θα απολογηθεί η διοίκηση του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ που συνελήφθει να ΕΞΑΠΑΤΑ (από λάθος ή επίτηδες) την κοινωνία.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου