Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Χωρίς στολισμό οι γιορτές στο δήμο Αγίας Παρασκευής

Απόφαση να μη στολιστεί η πόλη και να μην πραγματοποιηθούν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αποφάσισε η Δημοτική Αρχή, εξοικονομώντας κατά αυτόν τον τρόπο, ποσό ύψους 50.000 ευρώ περίπου.

Αντί αυτών, ενισχύονται ακόμα περισσότερο το Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Μαγειρείο και το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο Ρούχων και Ειδών Ένδυσης του Δήμου.

Επίσης, μέσω του Κοινωνικού Λαχανόκηπου θα τροφοδοτεί με προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας το Μαγειρείο και θα προσφερθούν δωροεπιταγές αγορών σε 250 περίπου οικογένειες.

«Είναι βέβαιο ότι η Ελλάδα θα ανακάμψει και θα καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Μέχρι τότε, όμως, έχουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε και να συνεχίζουμε να παρέχουμε στήριξη στους οικονομικά ασθενέστερους και κοινωνικά αδύναμους δημότες μας. Μέσα σε αυτή τη κρίση ενεργοποιούμε τις αξίες της Αλληλεγγύης και τις αρχές της προσφοράς προς το συνάνθρωπο, οι οποίες ανέκαθεν μας χαρακτήριζαν ως λαό. Πιστεύουμε ότι η απόφασή μας αυτή είναι σύμφωνη με τον παλμό της κοινωνίας και εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης».

http://www.airetos.gr/, 18/12/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου