Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Το "Μαζί να τα Φάμε" οργανώνει την Κυριακή 23/12 διανομή τροφίμων στο Κ. Χαλάνδρι και μαζεύει παιδικά είδη για να προσφερθούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη

Αγαπητοί φίλοι,

Η πρώτη ανοικτή διάθεση τροφίμων με χαμηλές τιμές στις αρχές του Δεκέμβρη είχε εντυπωσιακή επιτυχία αφού διατέθηκαν περισσότεροι από 10 τόνοι προϊόντων.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια με δεύτερη διανομή στις 23 Δεκέμβρη, από τις 8.30 έως 12.00 στο Κάτω Χαλάνδρι επί της οδού Λευκωσίας και Δυοβουνιώτη, στο χώρο της λαϊκής, πίσω από το Νομισματοκοπείο.

Όπως και την πρώτη φορά, μετά από έρευνα και ... γευστικές δοκιμές, καταλήξαμε στην παραγγελία προϊόντων από διάφορες περιοχές της χώρας, με κριτήριο πάντα την υψηλή ποιότητα και την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Θα υπάρχουν φάβα Φενεού, φακές και ρεβύθια Φαρσάλων, ρύζι από τη Μεσσηνία και τη Χαλάστρα Χαλκιδικής, αλεύρι από αλευρόμυλο στα Μέγαρα και τοπικά στάρια, μέλι από την Ευρυτανία, ξηροί καρποί από την Αίγινα και το Βόλο, κρασί και φασόλια από το Κριεκούκι, λάδι από τα Λεύκτρα Αρκαδίας και πατάτες Νευροκοπίου νέας εσοδείας.


Βέβαια όλα τα προϊόντα θα διατίθενται συσκευασμένα (επισυνάπτεται αναλυτικός τιμοκατάλογος).

Αυτή όμως τη φορά ζητάμε και κάτι από όσους θα μας προτιμήσουν. Εάν υπάρχουν παιδικά ρούχα, παιδικά βιβλία και παιγνίδια σε καλή κατάσταση που κάποιοι δεν τα χρειάζονται μπορούν να μας τα φέρουν στον ίδιο χώρο.
Θα διατεθούν σε παιδιά της πόλης μας που τα έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

E-mail: mazinatafame@yahoo.gr

ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: mazinatafame.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *