Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ! ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΗΝΑΣ

Λοιπόν όπως σας έχουμε πει κάθε 15 μέρες θα κάνουμε βόλτα από την Παπάγου, στο κτίριο που ΘΑ γίνει το κοινωνικό παντοπωλείο, για να κρατήσουμε το ημερολόγιο που αποδεικνύει ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ η διοίκηση του δήμου ενδιαφέρθηκε ή είχε προτεραιότητα την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά χρησιμοποιεί την ανάγκη τόσων συνδημοτών μας ως άλλοθι για να μοιράζει προκλητικά χρήμα σε ημετέρους, υπό την ανοχή αντιπολιτευομένων παρατάξεων που είναι παραδομένες και δεν επιθυμούν να θέσουν ουσιαστικά θέμα ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, αφού προτιμούν την ασφάλεια του περιθωρίου και της περιχαράκωσης από την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (που προφανώς ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!)

Σήμερα έκλεισε ο πρώτος μήνας όπου τρέχει το νοίκι των 5350 ευρώ από τον δήμο στον ιδιοκτήτη.

Το κτίριο παραδόθηκε στον δήμο 2 μήνες νωρίτερα από την έναρξη καταβολής του ενοικίου για να το προετοιμάσει, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; 
ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΕΙ;;;

Δημοτικό παντοπωλείο; Δημοτικό φαρμακείο; Υπάρχουν κάποιες κοινωνικές υποδομές;

ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Μόνο που αύριο θα πέσει η ΔΕΥΤΕΡΗ καταβολή ενοικίου.

Στο εσωτερικό γίνονται - με ρυθμούς χελώνας - κάποιες διαμορφώσεις. Ο χώρος χωρίζεται σε μικρότερους με γυψοσανίδες. (πόσο θα κοστίσει η διαμόρφωση είναι μια άλλης έρευνας αντικείμενο. Τώρα μένουμε στο γεγονός ο δήμος πληρώνει τσάμπα νοίκια. Και μετράμε πόσα θα είναι).

Μάλιστα αν περάσετε από εκεί θα δείτε ότι στον κεντρικό χώρο έχουν βάλει και 4 καρέκλες. Περιμένουμε να δούμε γιατί και πότε θα αξιοποιηθεί ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ αυτό το κτίριο. 

Και μέχρι τότε ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ  "ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ" ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!





Όμως για να σας κάνουμε σήμερα πιο ενδιαφέρον το θέμα, θα πάμε παρακάτω και θα σας παρουσιάσουμε το σύνολο των ενοικίων που πληρώνει ο δήμος μας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ:

1. Κτίριο κεντρικού δημαρχείου: 22000 ευρώ το μήνα
2. Κτίριο τεχνικής υπηρεσίας: 13000 ευρώ το μήνα
3. Γραφείο ΦΛΥΑΣ: 1000 ευρώ το μήνα
4. Κοινωνικό delicatessen: 5350 ευρώ το μήνα.

ΣΥΝΟΛΟ: 40000 τον μήνα και κάτι ψηλά!
500.000 τον χρόνο!!!!

(Πρόσφατα έγινε υποχρεωτική μείωση των μισθωμάτων 30% στα κτίρια 1 και 2, με εγκύκλιο από το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά εμείς μένουμε στα αρχικά ποσά που έχουν καταβληθεί ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ τώρα).

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΟΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!!

ΣΕ ΓΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ!!! 

Και ψάχνουν και καλά ... επενδυτή και δεν βρίσκουν!

Λες και δεν φτάνουν 500 χιλιάρικα ετήσιο τοκοχρεολύσιο για να χτιστεί ένα κτίριο που κάνει - πόσο να κάνει - 4, 5, 6 βαριά, βαριά, μύρια;;;

Και που μπορεί να έχει χώρους που θα δίνουν έσοδα, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (π.χ. ένα καφέ που θα ενοικιαστεί, ΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ Ε, δεν τραβάμε ζόρι εμείς με ιδεολογήματα, θέσεις στάθμευσης για μίσθωση με το μήνα κλπ).

ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΟΦΛΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ 2002!

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ 500 χιλιάρικα περίσσευμα για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! 

Αλλά κάποιοι παίζουν ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ στην πλάτη σου αναγνώστη μου.

Δεν θέλανε λέει εκεί στο κέντρο το δημαρχείο, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ, αλλά και η απλή, κοινή λογική) το θέλανε πάρα όξω.

Έχετε δει σε καμιά σοβαρή πόλη της Ευρώπης αλλά και της υποσαχάριας Αφρικής το Δημαρχείο να μην είναι στο κέντρο της πόλης;;;;

Και όταν τελικά υποχωρήσαμε και τους είπαμε όλοι, καλά ρε παιδιά, κάντε το εκεί που το θέτε εσείς που κερδίσατε τας εκλογάς, αλλά ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ - (τρεις ιδιόκτητους χώρους έχετε - στην Πλατεία, στην Αγίας Παρασκευής πρ. Μαμόπουλος και στο Πάτημα - που έλεγαν κάποιοι φοβεροί) - άλλαζε ο ένας θέση και έκαναν μετά  άλλα δύο χρόνια να συμφωνήσουν πού να το κάνουν.

Και εν τω μεταξύ νοικιάζουν και άλλα κτίρια!
Και χαλάνε λεφτά για να τα διαμορφώνουν!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ:

3 πράγματα θα θέσουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο τραπέζι ως κεντρικούς στόχους για την επόμενη τετραετία!

Και εκεί θα δούμε ποιοι θα τοποθετηθούν, ποιοι θα συμφωνήσουν, ποιοι θα διαφωνήσουν και γιατί, ποιοι θα μας πουν τι λέγανε χτες, προχτές κλπ.

Και έτσι θα λανσάρουμε και την φετινή μας παρουσίαση θέσεων.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ! ΛΑΚΩΝΙΚΑ! 
Χωρίς σάλτσες!

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΕΓΚΑΙΡΑ 3 ΕΦΙΚΤΕΣ - ακόμα και σήμερα - ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ώστε να μπορείτε να απαιτείτε καλύτερες υπηρεσίες.

Και αν θέλετε τα ακούτε, αν θέλετε τα πετάτε.

Και αν τα ακούσετε θα ξέρετε ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ! 

Το πρώτο από αυτά είναι ότι πρέπει να μας δώσετε ΕΝΤΟΛΗ να κόψουμε την πληγή απ' όλα αυτά τα μισθώματα και να ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΟ για το ΝΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ που θα βουλώσει την μεγαλύτερη τρύπα που υπάρχει στον δημοτικό προϋπολογισμό.

ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ σήμερα καταθέτουμε ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ  ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ 2014-2019!

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Και σας λέμε ότι πρέπει να μας εμπιστευτείτε - ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ, απ' όσους δεν μπόρεσαν να μείνουν σταθεροί δυο χρόνια , σε μια άποψη -  να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ και έχει μείνει ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!

Και μην ακούτε αυτά που σας λένε, ότι δεν υπάρχουν λεφτά γι' αυτό.

Διότι ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΠΑ μπορούσαν να πάρουν (τα έχουμε πει), οπότε τα 500 χιλιάρικα έμεναν κατευθείαν για παροχή κοινωνικών υπηρεσιών αλλά και χωρίς αυτή το δημαρχείο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. 


ΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ!

ΚΤΙΣΙΜΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ! Δεν είναι ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!
ΕΙΝΑΙ ΕΣΟΔΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΠΟΡΟΥΣ!

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου