Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου για την Απεργία της 20ης Φλεβάρη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η μάχη της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας αφορά όλους τους εργαζόμενους σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας αφορούν τους όρους αμοιβής, το ύψος των μισθών, τις συνθήκες εργασίας και τα εργασιακά δικαιώματα.

Σήμερα κοντεύουμε να ζούμε και να δουλεύουμε για να πληρώνουμε φόρους, χαράτσια και χρέη. Πληρωνόμαστε όλο και λιγότερα, πληρώνουμε όλο και περισσότερα, μας παρέχουν ελάχιστα.

Η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας θα επιφέρει νέα μείωση μισθών, επιδομάτων, παροχών υγείας και ασφάλισης, θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξαθλίωση των εργαζομένων του ιδιωτικού και κατ’ επέκταση και του Δημόσιου τομέα.

Υπάρχει η δέσμευση Κυβέρνησης και Τρόϊκα για 25.0000 μειώσεις θέσεων στο Δημόσιο στο 2013. Χιλιάδες από αυτές αφορούν τους Δήμους. Συναδέλφους μας. Εμάς!

Υπάρχει η δέσμευσή τους για ιδιωτικοποίηση δημόσιων υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων είναι οι πρώτες που έχουν στοχοποιήσει.

Μας θέλουν όλους να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί, αυξάνοντας τους αριθμούς τους και πολλαπλασιάζοντας τις καταθέσεις τους. Να δουλεύουμε εμείς και τα παιδιά μας σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα. Μας θέλουν διασπασμένους, συκοφαντημένους, ανίσχυρους,απογοητευμένους ή εφησυχασμένους, ώστε να τα περάσουν όλα πιο εύκολα

Έχουν βάλει σκοπό ήδη να περιορίσουν τα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα, το δικαίωμα να κινητοποιούμαστε και να απεργούμε,αυξάνουν τα κατασταλτικά μέτρα, επιστρατεύουν απεργούς. 
Σε λίγο θα κηρυχθεί παράνομη κάθε αντίδραση.

Η Απεργία στις 20 Φλεβάρη είναι η αφορμή για να δείξουμε την αντίθεσή μας σε όσα συμβαίνουν και σε όσα μας ετοιμάζουν. Είναι η ευκαιρία τη μέρα αυτή να κάνουμε αισθητή τη δική μας άποψη. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η δύναμη βρίσκεται στα χέρια μας. Μέσα από την συμμετοχή μας αγωνιστικά, μαχητικά θα ανατρέψουμε τη σύγχρονη δουλεία.

Είναι ώρα προσωπικής ευθύνης για τον καθένα και την καθεμιά, για όλους μας!
Θα χάσουμε πολλά περισσότερα αν δεν αντισταθούμε στα χειρότερα.
Αν αφήσουμε λίγους να αγωνιστούν για όλους μας.

ΟΧΙ στην εξαθλίωση του εργαζόμενου
ΟΧΙ στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων
ΟΧΙ στην διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και τις απολύσεις

ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 9.30 Π.Μ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου