Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ;

Από ανάρτηση του OMERTA που έχει αναπαραχθεί σε αρκετά blogs πληροφορηθήκαμε ότι η επιλογή του Γ. Κουράση για την θέση του προέδρου του Αετοπούλειου στην θέση της Τζίνας Πούλου είναι ο Κώστας Αγγελής.

Δεν μπορούμε ακόμα να καρατσεκάρουμε την πληροφορία, θα το επιχειρήσουμε μέσα στην ημέρα και θα επανέλθουμε.

Θυμίζουμε ότι ο κος Αγγελής ήταν ο αντιδήμαρχος των "επιτυχημένων" χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο εμπορικό κέντρο, ο αντιδήμαρχος που τοποθέτησε το παγοδρόμιο πάνω στον άγνωστο στρατιώτη, ο αντιδήμαρχος που παραχωρεί την πλατεία κάθε δυο μήνες σε πλανόδιους μικροπωλητές, είναι υπεύθυνος για το κοινωνικό ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ και κινείται γεμάτος από κοινωνικές ευαισθησίες, αφού τιμά, την μια φορά την παγκόσμια ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες, την άλλη φορά την ημέρα των απανταχού ηλίθιων ψηφοφόρων και προσφάτως ......




ΥΓ: Πάντως για καλό και για κακό προτείνουμε στον Κώστα, έστω και καθυστερημένα να ανεβάσει κανένα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ διότι σέρνονται και κλήσεις (Ξέρετε πού). 
Δεν βλέπει ότι και άλλοι που έκαναν ότι δεν ήξεραν άρχισαν να ανεβάζουν τις δηλώσεις τους, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ; 
Δεν σας παίρνει να σφυράτε άλλο αδιάφορα για τις υποχρεώσεις που προκύπτουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΣΑΣ και δεν είναι ιδιωτική υπόθεση (θα ήταν αν δεν διατηρούσατε ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου