Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ



Το Σάββατο στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου καλούμαστε να συνδράμουμε τον δήμο μας με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του,  που αυτάρεσκα αυτοαποκαλούνται «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ», σε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί περισσότερο από εμάς από την μνημονιακή λαίλαπα.

Η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου μας ζητά να «ενώσουμε τις δυνάμεις μας» με αυτούς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, στα δελτία τύπου της.

Η ίδια όμως έχει αυτοεξαιρεθεί από αυτή την υποχρέωση και διαχειρίζεται το δημόσιο ταμείο με τρόπο που αποπνέει απίστευτο κοινωνικό παχυδερμισμό.

Όλοι πλέον γνωρίζουν στο Χαλάνδρι ότι για τις  κοινωνικές υποδομές του Δήμου Χαλανδρίου έχουν εγκριθεί περί τα 600 000 ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα, τα οποία διανέμονται μεταξύ ημετέρων για τα μισθώματα, την διαμόρφωση και τα λειτουργικά έξοδα του κτιρίου της οδού Παπάγου που βαφτίστηκε κατά προκλητικό  τρόπο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ.

Η διοίκηση του Δήμου δεν έχει διαθέσει ούτε  ένα ευρώ από τον δημοτικό προϋπολογισμό για την ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας.

Η εθελοντική προσφορά των Χαλανδραίων  το Σάββατο δεν θα γίνει άλλοθι στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της διοίκησης Κουράση, το σκάνδαλο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ.
Οι συνδημότες μας θα κάνουν – όπως πάντα -  το χρέος τους απέναντι στους συνανθρώπους τους.

Μακάρι το ίδιο να έκαναν, με τον ίδιο ζήλο, και οι διοικούντες του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου