Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

"ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ" Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;

Αυτό μας πληροφορεί το ΠΡΟΦΙΛ.

"Παραιτείται" ο δημοτικός σύμβουλος που - με τρία χρόνια διαφορά φάσης - κατήγγειλε ότι η υπογραφή του στο πρωτόκολλο παραλαβής του έργου στον καταυλισμό, δεν είναι δική του, στέλνοντας σε προσωπική κόλαση αθώους δημοτικούς συμβούλους αλλά και εργαζομένους, που δεν θα είχαν μπει σε πολυετείς περιπέτειες ΑΝ Ο ΚΟΣ ΒΑΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ, όταν ήταν αντιδήμαρχος το 2007. Αλλά δεν την έκανε την καταγγελία στην ώρα της!

"Παραιτείται" ο πρώην αντιδήμαρχος - αρχικά εκλεκτός και alter ego του Γ. Κουράση - που επιχείρησε να μετατρέψει τον κοινόχρηστο χώρο της Ιωαννίνων σε οικοδομήσιμο αθλητικό (ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα).

"Παραιτείται" ο αντιδημαρχος που με την δράση του έγινε αιτία να χάσει η ΦΛΥΑ ΑΕ σοβαρά έσοδα από το κυλικείο στην Τυμφρηστού και τις συνεχείς αποξηλώσεις συμβασιοποιημένων διαφημιστικών μέσων που αποξήλωσε καμιά 10αριά φορές, σε συνεργασία με τον τιμητή - ελεγκτή της νομιμότητας της τεχνικής υπηρεσίας, τον μηχανικό Βαγγέλη Χάτζο.
Μιλάμε για τις συμβάσεις για τις οποίες ελεχθήκαμε στην ΦΛΥΑ και ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ αλλά παρόλα αυτά κάποιοι απομακρύνθηκαν ως ....ύποπτοι για τέλεση παράνομων πράξεων και έχοντες εμπλοκή σε ποινική διαδικαία ελέγχου, από την διοίκηση της ΦΛΥΑ (για να μην ξεχνιόμαστε και να μην βαυκαλιζόμαστε - διότι κάποιοι λόγω ηλικίας έχουν Αλτσχάιμερ αλλά εμείς ακόμα βαστάμε λίγο από μνήμη).

'"Παραιτείται" απογοητευμένος και πικραμένος", μας λέει ο Άρης Νόμπελης, που αμέσως έδωσε την συγκλονιστική είδηση στους Χαλανδραίους δημότες.

Το δικό μας ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνει ακόμα την είδηση του ΠΡΟΦΙΛ. 
"ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ";;
"ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ";
Το σκέφτεται; 
Θα το ψάξουμε και θα σας πούμε.

Ο Άρης Νόμπελης πάντως, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν μπορεί να έγραψε κάτι τέτοιο χωρίς να διασταυρώσει την είδηση και να εκτιμήσει την πραγματική κατάσταση. Έχει σίγουρα περισσότερη πληροφόρηση από εμάς από τα εσωτερικά του δήμου - έγγραφα, επιστολές είναι στην διάθεσή του. Δεν θα επιχειρούσε να παραπληροφορήσει τους συνδημότες του ο Άρης για να εξυπηρετήσει σκοπιμότητες. 

Οπότε θα "παραιτείται" ο κος Βάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου