Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΤΥΧΩΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΣΥΞΥΛΟΥΣ ...

Χαλάνδρι: Ο νυν δήμαρχος κ. Γ. Κουράσης κατέστησε σαφές ότι θα είναι υποψήφιος και στις επερχόμενες εκλογές



Tην απόφαση να επαναδιεκδικήσει τη δημαρχία του Χαλανδρίου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές κάλπες ανακοίνωσε –μιλώντας σε πρόσφατη συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας– ο νυν δήμαρχος της πόλης κ. Γ. Κουράσης. Ο κ. Κουράσης τόνισε ότι «είμαστε οι μόνοι που έχουμε πρόγραμμα και δίνουμε προοπτική για την επόμενη ημέρα στο Χαλάνδρι».
Ως προς τους λόγους, που συνετέλεσαν στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές (του προσεχούς Μαΐου), ο δήμαρχος Χαλανδρίου υπογράμμισε τα εξής:

1. Πιστεύω ότι προσέφερα και προσφέραμε έργο στο Χαλάνδρι σε μία δύσκολη περίοδο
2. Κάναμε πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο, αλλά και –επίσης πολύ σημαντικά– έργα υποδομής λαμβανομένων υπ’ όψιν των συνθηκών
3. Έχουμε ήδη εξασφαλίσει νέα σημαντικά έργα για το Χαλάνδρι
4. Ανοίγουμε νέα «ατζέντα» για την πόλη, ανοίγουμε νέα προοπτική, την οποία και θα παρουσιάσουμε προεκλογικά.

Εξειδικεύοντας δε, τη νέα «ατζέντα» ο κ. Κουράσης σημείωσε ότι στη νέα τετραετία θα διευθετηθεί με μόνιμο τρόπο το θέμα της καθαριότητας (με τη λειτουργία του νέου σταθμού μεταφόρτωσης) και θα επιλυθεί το κτιριακό ζήτημα του δήμου (με την ανέγερση του νέου δημαρχείου).
Πέραν τούτων, ο δήμαρχος Χαλανδρίου απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας με την επισήμανση πως «σ’ αυτόν τον αγώνα θέλω να είμαστε μαζί, ενωμένοι, ίσοι προς ίσον, με συλλογικότητα και υπευθυνότητα».

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ http://www.inikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου