Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Εγκρίθηκε οριακά ο Προϋπολογισμός του Δήμου Χαλανδρίου για το 2014


                                                                                                                             HalandriPedia
 
Οριακά εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Χαλανδρίου για το Οικονομικό Έτος 2014. O Προϋπολογισμός κατατέθηκε εκ νέου προς ψήφιση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου στις 30/12, καθώς η προηγούμενη εγκριτική απόφαση δεν έγινε δεκτή από την Περιφέρεια λόγω παραλείψεων στην εμφάνιση των υποχρεώσεων των καταργημένων ΝΠΔΔ.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε με οριακή πλειοψηφία 21 δημοτικών συμβούλων σε σύνολο 41 μελών του Δ.Σ. Τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα υπερψήφισαν 14 δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του Δημάρχου, ενώ καταψήφισαν οι 7 παρευρισκόμενοι δημοτικοι σύμβουλοι από τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση δεν συμμετείχε στην διαδικασία.

Δείτε ΕΔΩ τον Προϋπολογισμό του Ο.Ε. 2014

Δείτε ΕΔΩ το Τεχνικό Πρόγραμμα του Ο.Ε. 2014
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Αναδημοσιεύουμε από το HalandriPedia την επιβεβαίωσή μας.
 
ME 14 ψήφους (στους 41) εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του δήμου.
 
Οι 7 της αντιπολίτευσης που έκατσαν να κάνουν  απαρτία, που δεν είχε ο Κουράσης (4 από την παράταξη Φιλική Πόλη, 2 από την παράταξη Χαλάνδρι με τους Πολίτες και ο ένας από την Αντίσταση - για να μην γράφουμε τα ονοματάκια τους και θυμώνουν, διότι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ - ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ) δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από την προσχηματική καταψήφιση.
 
Έσωσαν καθαρά την παρτίδα για τον Κουράση και έγιναν το άλλοθι να διοικηθεί ο δήμος, να διαχειριστεί η διοίκηση το δημοτικό ταμείο ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
 
Και βέβαια είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ υπόλογοι για την μη τήρηση της ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ του νόμου να συνεδριάζει η επιτροπή διαβούλευσης ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού.
 
Αυτά σας τα είπαμε ΕΔΩ.
 
Κανείς δεν μπορεί πλέον να κρύψει τις ευθύνες του, τους σχεδιασμούς του ή πολύ περισσότερο να κρυφτεί πίσω από άλλους που θεωρεί ότι θα συνεχίζουν να παριστάνουν τις Ιφιγένειες.
 
Όταν μιλάμε για Κουρασική Αριστερά - Κεντροαριστερά μας λένε λαϊκιστές, ψώνια, τρελούς κλπ.
 
ΡΩΤΑΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ:
Αρκεί και μόνο αυτή η ΠΡΑΞΗ στήριξης της δυνατότητας του Γ. Κουράση να έχει προϋπολογισμό μειοψηφίας και να διαθέτει τα κονδύλια του δήμου ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ και ειδικά το προεκλογικό πεντάμηνο, για να κερδίσουν επάξια τον τίτλο της ΚΟΥΡΑΣΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;
 
Και κάτι για όσους της πλειοψηφίας δεν πάνε αλλά δεν έχουν διαχωρίσει την θέση τους επίσημα:
Ότι πατάτε σε δύο βάρκες δεν σας καθιστά ανεύθυνους και αντάρτες.
 
Σας καθιστά ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ.
 
Αυτά γιατί γεμίσαμε αντάρτες και αντιστασιακούς της πορδής.
 
Η ώρα να απαντηθεί το δίλημμα πλησιάζει: ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου