Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Π. ΠΟΛΙΤΗ και ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

Είναι απίστευτο ότι μετά από αυτή τη συζήτηση, τα ερωτήματα που τέθηκαν, τα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα, τις επιφυλάξεις και τα προβλήματα που επισήμαναν τόσο ο μελετητής κος Ιωνάς όσο και δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και τελικά και τις παραδοχές του ίδιου του Αεικίνητου,

ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΓΗΣ ΣΕ ΝΕΟΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (!!!!!)

ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ

ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΝΗ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ.

ΜΕ ΦΑΝΕΡΗ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΘΕΜΑ (ακούστε κορυφαία στελέχη της μόνοι σας να γίνονται ρόμπα από την Καρατζά, για να μην τα κατανομάσουμε και γίνουμε κακοί).

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ και που αν δεν τα είχαμε αναδείξει θα έμεναν στο παρασκήνιο και θα ήταν αντικείμενα μόνο κλειστών συσκέψεων, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Με προβλέψεις της μελέτης που προϋποθέτουν την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΠΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΎΝ

ε, είναι απίστευτο ότι ψήφισαν τόσο η διοίκηση, όσο και 4 παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά και οι "αντάρτες" ότι η μελέτη αυτή πρέπει να αναρτηθεί.

Για να κοροϊδεύουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τους ταλαίπωρους κατοίκους του Πεύκο Πολίτη την προεκλογική περίοδο ότι το θέμα προχώρησε καιι πρέπει να τους ξαναψηφίσουν που είναι συνεπείς.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΟΥΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ (ΨΕΥΤΟ)ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Να την ακούσεις ειδικά αν είσαι κάτοικος της περιοχής ή ιδιοκτήτης στο Π. Πολίτη.

Και να ξέρεις ότι αν πας και ψηφίσεις χωρίς να την ακούσεις τότε ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου