Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΝΑ' ΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ

44 συνδημότες μας, Χαλανδραίοι δημότες ή μόνιμοι κάτοικοι ή επαγγελματίες στην πόλη, με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους μετά από μια περίοδο έντονης και αναπάντητης  κατασυκοφάντησης της διαδρομής που είχαμε στην πόλη από το 2000 – μετά την «έξοδο από το μαντρί.
Τελικά δεν μας έφαγε ο λύκος.

Η συντριπτική πλειοψηφία, από εκείνη την πρώτη αποκοτιά – του 2002 – να έχουμε αυτόνομη περπατησιά στην πόλη, -  όσων από τους  τότε συνεργάτες,   έχουν μείνει σε τροχιά γύρω από το Χαλάνδρι , επικύρωσε με την στάση της και την παρουσία στο ψηφοδέλτιο ή στην παράταξη ότι τώρα έπρεπε να ξαναπαρέμβουμε στις τοπικές εξελίξεις.

Ακόμα και εκείνοι που μου ασκούν έντονη – και δικαιολογημένη όπως αποδείχτηκε – κριτική για το διάστημα 8 χρόνων που προσωπικά τους πούλησα και λιποψύχησα.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, δεν έχω το δικαίωμα να παίρνω προσωπικές αποφάσεις, να σιωπώ  και να αυτοπροσδιορίζομαι, όταν υπάρχουν – τόσοι συνδημότες μας που ενδιαφέρονται για το τι λέμε.

ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Μόνο τρεις  συνεργάτες μας στο εγχείρημα του 2002 – εξ αυτών που ήταν στο ψηφοδέλτιο της Τοπικής Ριζοσπαστικής Ανανέωσης (από τους 45) – ακολούθησαν φέτος ενεργά άλλο δρόμο σχετικό με το Χαλάνδρι.

Είμαι υποχρεωμένος να κάνω αναφορά:
Είναι ο Κώστας Δούνας που είναι στο ψηφοδέλτιο της Αντίστασης.
Είναι η Λίτσα Κασούμη που είναι στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Θωμά.
Και τέλος είναι  η εκλεγμένη από το 2010, εν ενεργεία  δημοτική σύμβουλος του Σ. Ανδρεόπουλου,  Κατερίνα Καζάνη
Τους εύχομαι καλή προσωπική επιτυχία και τους θεωρώ πάντα εν δυνάμει συνεργάτες παρά την επιλογή τους να είναι πολιτικά απέναντι σε αυτή τη φετινή μάχη.
Και επειδή κάνω αυτή την αναφορά σε παλιούς συνεργάτες δεν μπορώ παρά να ευχηθώ καλή επιτυχία και να δηλώσω – ηθικά , αφού άλλες δυνατότητες δεν υπάρχουν – στο πλάι των δύο συνεργατών μας που ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση σε άλλους δήμους πλέον:
Τον Δημήτρη τον Γυφτέα, υποψήφιο με την παράταξη του Γιάννη Σταθόπουλου στην Αγία Παρασκευή.  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΓΙΑΝΝΗ!
Τον Μιχάλη Ηρειώτη που τον είχαμε κοντά μας,  από μεταγραφή. από τα αγαπημένα του Μέθανα και ο οποίος ξαναγυρίζει αυτοδιοικητικά στις ρίζες του φέτος. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και σε σένα Μιχάλη.
Κλείνοντας αυτή την αναφορά στην αφετηρία αυτής της διαδρομής που φέτος ξαναβάζουμε σε κίνηση, ιδιαίτερα οφείλω να ευχαριστήσω τον πραγματικό σύντροφο (φίλο μου και κουμπάρο μου)  Νίκο Γιαννακόπουλο, ιστορικό στέλεχος του σοσιαλιστικού χώρου στο Χαλάνδρι – που αν και δημότης Ψυχικού  – ήδη έχει στρατευτεί στο πλάι μας και μας δίνει την πολύτιμη γνώμη του και την συνδρομή του, μας συνοδεύει σε δραστηριότητες της παράταξης και προσφέρει την ηθική του συμπαράσταση που ξέρει πόσο την χρειαζόμαστε και τον Σταύρο Λιανό, που δεν πολιτεύεται μεν,  αλλά είναι ενεργά κοντά μας, όπως θα φανεί από την συνέχιση των παρουσιάσεων των υποψηφίων μας.
Παρουσίαση που θα χρειαστεί μερικές μέρες ακόμα για να ολοκληρωθεί αφού σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να παρουσιαστούν οι συμπολίτες μας που με τίμησαν τόσο ξεχωριστά, με την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, ως αγέλη, ως λίστα ονομάτων,  πολύ περισσότερο όταν είναι όλοι τόσο ισχυρές και αδέσμευτες προσωπικότητες που εντάχθηκαν οικειοθελώς σε μια παράταξη που δεν έχει από πίσω ΚΑΝΕΝΑΝ και το μόνο κίνητρό τους είναι η πίστη τους στον κοινό μας αγώνα και η ανιδιοτελής προσφορά στην πόλη.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου