Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

 

Δεν ξέρω τι θα αποφασίσουν οι πολίτες στις 18 και τις 25 Μαΐου, ποιος θα είναι πρώτος, ποιος δεύτερος ή ποιος τελευταίος και δεν με πολυνοιάζει.

Και δεν με πολυνοιάζει αφού η συνείδησή μας είναι πεντακάθαρη γιατί κάναμε και κάνουμε το καθήκον μας: Λέμε την αλήθεια στους πολίτες, δώσαμε εναλλακτική πρόταση ψηφοδελτίου για την κάλπη, εναλλακτική στρατηγική στην πολύχρονη καθεστωτική ισορροπία του αίσχους που επέβαλλε διαπαραταξιακή ομερτά σιωπής επάνω σε κρίσιμα για την πόλη θέματα.

Το πόσο πανικόβλητο είναι το τοπικό γαλαζοπράσινο κατεστημένο μαζί με τα εξ αριστερών εξαπτέρυγά του, από την αδυναμία του να μας προβάλλει έστω και ένα (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) αντεπιχείρημα επί των προτάσεών μας, φάνηκε και στο debate που οργάνωσε ο σύλλογος των εργαζομένων και που περιμένουμε να αναρτηθεί ολόκληρο το βίντεο, για να το ακούσεις με τα αυτιά σου συμπολίτη μου και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

- Να ακούσεις στελέχη με 30χρονη διαδρομή στον δήμο, με πολυετή παρουσία σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις να λένε ξεδιάντροπα ότι "το θέμα του αμαξοστασίου καθαριότητας είναι σοβαρό και αμέσως μετά τις εκλογές θα ασχοληθούν να αναζητήσουν χώρο μεταφοράς".
ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΨΗ! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ....

- Να ακούσεις να λέει - σοβαρός άνθρωπος -  ότι κακώς προτείνουμε την μεταφορά του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον χώρο της Αττικής οδού γιατί πριν 20 χρόνια είχα συμφωνήσει να γίνει εκεί που είναι σήμερα το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής - αφού δεν υπήρχε τότε το στέγαστρο της Αττικής οδού - και τώρα δεν δικαιούμαι να προτείνω να γίνει μια αλλαγή, μετά την κατασκευή του στεγάστρου της Αττικής οδού, τώρα που αυτό ΥΠΑΡΧΕΙ! Πρέπει να έχουμε - κατά την γνώμη της κουρασικής όλοι τον ίδιο πολιτικό αυτισμό με εκείνους.

- Να ακούσεις από "σοβαρούς ανθρώπους" να λένε ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να εξαντλεί  την προβληματική της στην επιλογή μεθόδου κλείσιματος της λακκούβας και να συζητούν - αυτό που έμαθαν πριν 20 χρόνια - για την προσφορότερη μέθοδο εκτέλεσης έργων κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για να τσακωθούμε σχετικά με την μέθοδο εκτέλεσης  και ότι οι δήμοι έχουν μετατραπεί σε ΕΠΑΙΤΕΣ από τις πολιτικές των κομμάτων που τους χρίζουν.

Και τελικά να ακούσεις ότι μόλις τελειώσουν τα επιχειρήματα, μόλις κάποιοι στριμωχτούν, αρχίζει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ!

"ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ" κατέληξε ο ένας μεγάλος ελεγκτής.

Αυτός που ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ και βέβαια δεν μπορεί να παραδεχτεί, ότι αυτός, ο μεγάλος γκουρού της (κουρασικής) αριστεράς ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΛΥΑ - ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ - ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, που δεν τις λέμε "αμαρτωλές" μέχρι να αποδειχτεί από τον έλεγχο που θα κάνουμε αν είναι.

"ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ" ότι θα υπάρξουν διώξεις, είπε ο άλλος μεγάλος διαφθοροκυνηγός.
Μωρέ και μεις έχουμε πληροφορίες αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
Περιμένουμε πρώτα να μιλήσουν οι αρμόδιοι ενώ παράλληλα ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ: Μιλάμε για την πόλη. 
Αλλά τι έχει να πει για την πόλη;
8 χρόνια την ίδια κασέτα.
Μόνο φυλλάδια λάσπης και κατασυκοφάντησης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!
Θυμήθηκε ότι είναι κακό να ποινικοποιείται η πολιτική ζωή (ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ) αλλά έχει σημασία και ποιος το λέει.

Την ίδια ώρα οι δεινόσαυροι του δήμου - όλων των παρατάξεων - έχουν λυσσαξει να επιτίθενται στους Χαλανδραίους πολίτες που ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ και να τους ασκούν απίστευτη ψυχολογική βία γιατί πήγαν με αυτόν που φωνάζει.

Βατραχομάνες που μέχρι εχτές το έπαιζαν "εγώ δεν θα κατέβω γιατί είναι η ώρα των νεωτέρων" επιδίδονται σε ένα σιχαμερό κυνηγητό των υποψηφίων της παράταξής μας και κυρίως όσων είναι πρωτάρηδες (και είναι πολλοί) για να τους "κόψουν την φόρα".

Εκτίθενται και  δείχνουν την αντίληψή τους, την αντιδημοκρατική νοοτροπία τους και την υποκρισία τους όταν λένε στους μπαμπουίνους ιθαγενείς  ότι ο δήμος "χρειάζεται νέο αίμα".

Το μοναδικό νέο αίμα που πραγματικά επιζητούν είναι αυτό που  προσφέρεται ως ρόφημα στα διαχρονικά ΙΔΙΑ βαμπίρ του δήμου Χαλανδρίου!

Οι Χαλανδραίοι έχουν τον λόγο!

ΣΚΕΨΗ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ
ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΡΗΞΗ ΒΑΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου