Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ


του Γ. Παπιδά
Φτάνοντας σχεδόν ένα μήνα πριν τις κάλπες νομίζω ότι πρέπει να ειπωθούν μερικές αλήθειες ΚΑΙ πάλι ..

ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΕΥΡΩ είναι αδελφάκια και πάνε σετάκι δηλ. μαζί.
Αν υποθέσουμε ότι φτάνουμε στο σημείο της διαπραγμάτευσης ΜΗΔΕΝ τότε δυο λύσεις θα μας απομένουν. Η μια η σφαγή μας όπως γίνεται 4 χρόνια τώρα και η δεύτερη η ΡΗΞΗ.

Η τρίτη λύση που ελπίζουν ορισμένοι, δηλαδή να φοβηθούν οι κουτόφραγκοι και να καταργήσουν τα μνημόνια με τον φόβο της ολικής καταστροφής μοιάζει όλο και πιο απίθανη σήμερα που έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και έχουν οργανώσει τις άμυνες τους.

Οπότε μένει ΜΟΝΟ η ΡΗΞΗ!! Το μοναδικό ΕΡΓΑΛΕΙΟ για την ΡΗΞΗ είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!! 

Σήμερα όλο και περισσότεροι καταλήγουν ότι αυτή είναι και η ΑΡΧΗ της λύσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αλλά και ο ευρωπαϊκός νότος γενικότερα.


Μπορεί λοιπόν η ΕΛΛΑΔΑ φεύγοντας από την ευρωζώνη να γίνει το φωτεινό παράδειγμα για τους άλλους χειμαζόμενους λαούς του ευρωπαϊκού νότου και αυτό δεν το θέλουν με τίποτα.


Προσπαθούν λοιπόν να δημιουργήσουν πολιτικά ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ για να αποτρέψουν αυτές τις νομοτελειακές εξελίξεις.


Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν όταν έρθει η ώρα της εξουσίας , πράγμα ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ, θα βρεθεί ενώπιον αυτού του σταυροδρομιού.....


Ο δρόμος του εθνικού νομίσματος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα....

Ούτε όμως και με μπαμπούλες και καταστροφές όπως τεχνηέντως φροντίζει να προπαγανδίζει το ΣΥΣΤΗΜΑ τους.

Το επίπεδο ζωής του μέσου Έλληνα έχει τόσο πολύ συμπιεσθεί προς τα κάτω που οι συνέπειες της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα δεν θα φανούν όπως ίσως θα φαινόντουσαν προ τετραετίας.

¨Εχοντας βγει από την ΣΤΡΟΥΓΓΑ του ευρώ θα μπορεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση να τυπώσει χρήμα και να ενισχύσει τα εισοδήματα καθώς και να αναδιαρθρώσει την εγχώρια παραγωγή.\

Επίσης τομείς προνομιακοί για την χώρα όπως ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή και οι τεχνολογία θα γίνουν εύκολα εξαγώγιμες και άρα συναλαγματοφόρες έξω από το πανάκριβο ευρώ...

Βέβαια ίσως ακριβήνουν τα αυτοκίνητα και άλλα εισαγώμενα είδη αλλά σε αυτά ο μέσος Έλληνας είτε με ευρώ είτε χωρίς αυτό δεν έχει δυνατότητα πρόσβασης....


Αντιθέτως αν ξεκινήσει να δουλεύει η μηχανή παραγωγής σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα είναι εις θέση να εχει πρόσβαση και σε αυτά τα αγαθά ..

Και κατι ΠΟΛΥ σημαντικο!! ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ αν ο οποιοσδήποτε ΣΥΡΙΖΑ αρχίσει τα ρουσφέτια και τους διορισμούς ημετερων και κομματοσκυλων στο δημόσιο.


Το δημοσιο θα πρέπει να περιοριστεί στα όρια του ΑΠΟΛΥΤΑ αναγκαίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι τομεις όπως η ΥΓΕΙΑ, η ΠΑΙΔΕΙΑ και η ΑΜΥΝΑ θα πρέπει να πετσοκόβονται για την δημιουγία ανούσιων πλεονασματων-ελλειμματων...

Έχοντας λοιπόν μπροστά μας τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ νομίζουμε ότι οι παραπάνω επισημάνσεις αποτελούν μπούσουλα πρακτικό για τα επερχόμενα!!!


Ο Γιώργος Παπιδάς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου με την δημοτική κίνηση 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου