Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΔΕΣ: ΜΕ ΜΕΤΡΟ ....



Η πλάκα με τα απολιθώματα των μνημονιακ'ων που ακόμα σέρνονται στα κανάλια είναι η ολοφάνερη έλλειψη επιχειρημάτων και θέσεων.

Δεν είναι εύκολο στον δοσίλογο να παραδεχτεί την προδοσία του ενάντια στον λαό του και αντί της μετάνοιας και της ταπεινής περισυλλογής επιδίδεται σε κάτι ακόμα χειρότερο και από τον προδοτικό του δωσιλογισμό.

Εύχεται να αποτύχει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ !!!

Δηλαδή εύχεται να συνεχίσει η δυστυχία και η πείνα των εκατομμυρίων συνανθρώπων του η ισοπέδωση και η αφαίμαξη και του τελευταίου ίχνους ρευστ'οτητας και η απαξίωση και εκποίηση της ατομικής ιδιοκτησίας των Ελλήνων....

Ο Δοσίλογος αυτός είναι χειρότερος από τον δοσίλογο της κατοχής του β παγκοσμίου πολέμου. Τότε η πληροφόρηση ήταν περιορισμένη και οι γνώσεις για λίγους.

Σήμερα με την έκρηξη της υπερπληροφόρησης, κυρίως μέσω διαδικτύου, είναι αδικαιολόγητη η επίκληση της άγνοιας και ο εθελοτυφλισμός.

 Θα μου πείτε ότι τα μνημονιακά απολιθώματα που περιφέρονται στα κανάλια έχουν πολλά να χάσουν αυτά και τα αφεντικά τους από την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ σε οικονομικοπολιτικό επίπεδο.

 'Οπως και να το κάνουμε όμως το να προβάλεις το ατομικό σου συμφέρον απέναντι στην κοινωνία είναι ειδικά σήμερα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!

Τέλος θα κλείσω αυτές μου τις σκέψεις με την αναφορά μου στους πνευματικά αυνανιζόμενους μνημονιακούς του πληκτρολογίου οι οποίοι σαν είναι σε κάποια οπαδική σχέση αγάπης προς την ποδοσφαιροκομματική τους ομάδα και μη βλάποντας πιο μακρυά από το πληκτρολόγιό τους επιδίδονται σε μια αέναη αυτοικανοποίηση χρήζουσας ψυχαναλητικής κλινικής φροντίδας.

Παιδιά με μέτρο είπαμε γιατ'ι θα ξεχειλώσει!!!!!!..

Γ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου