Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ" ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ



Τώρα πες με γκρινιάρη, πες με μαλάκα, πες με ό,τι θες αλλά το δικό μου μυαλό αυτό δεν το χωράει.

Όπως και δεν χωράει το ότι είμαι ουσιαστικά ο μόνος που βλέπει το παράλογο ή για να είμαι ακριβής ο μόνος που το λέει φανερά, γιατί από πίσω όλοι  τα λέτε αλλά κάνετε τις κότες τις διπλολειράτες.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

1. Εκεί που ο δήμος επιδοτείται γενναία από τα ΕΣΠΑ  για να κάνει κοινωνική πολιτική ζητάει από εσένα να τσοντάρεις .... μακαρόνια. ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΝΑ ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ:
 Έκκληση για Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλανδρίου.

Και στεγάζει τις δράσεις σε ένα κτίριο στο οποίο δίνειΣ - ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ - 5500 ευρώ τον μήνα που αφού σου είπανε ότι είναι σκάνδαλο ότι νοικιάζεται, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ διότι ...... (ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ!)

Και ενέκρινε ήδη - η πλειοψηφία - την παράταση της σύμβαση με την εταιρία που διαχειρίζεται το ΕΣΠΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΑΣΗ, τις μνημονιακές πολιτικές φιλανθρωπίας, που βέβαια πριν να γίνει διοίκηση η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κατακεραύνωνε.

2. Εκεί που ο δήμος έχει εδώ και δύο δεκαετίες οργανωμένη δομή παροχής υπηρεσιών υγείας σε ανασφάλιστους (ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ) τα αποδυναμώνει για να κάνουν αυτοί που κλήθηκαν να τα ενισχύσουν και να τα δυναμώσουν ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ, δικά τους, εξωθεσμικά ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ "για να μην έχουν έλεγχο πάνω από το κεφάλι τους" λέει.
(δηλαδή έλεγχο από το δημοτικό συμβούλιο και τους εκλεγμένους εκπροσώπους σου).

Και πάλι βέβαια χρησιμοποιεί "εθελοντές" που δεν πληρώνονται - λέει - αλλά όλοι ξέρουν ότι δεν ισχύει αυτό και ότι από πίσω υποκρύπτεται η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΟΙΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ για να έχουν ιατρείο με αντάλλαγμα .... την παροχή υπηρεσιών "σε όλους τους μετανάστες" (ρωτήστε κανένα γιατρό που πληρώνει τα έξοδα και τους φόρους για να έχει ιατρείο να σας το εξηγήσει καλύτερα).
Όλοι οι μετανάστες λοιπόν να έλθουν στο Χαλάνδρι για να τους περιθάλψουμε. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Θα τα στεγάσει λοιπόν στα ΔΙΚΑ ΣΟΥ δημοτικά ιατρεία, που ΕΣΥ πληρώνεις τα έξοδα λειτουργίας τους, που όμως δεν θα μπορείς να τα ελέγχεις μέσα από τους δημοκρατικούς θεσμούς , εκτός αν "γραφτείς" στην "παράταξη" - αν όμως σε θέλουν. (Σε θέλουν μόνο αν δηλώσεις ότι δεν θα ξανανοίξεις το στόμα σου και θα κάνεις ότι σου λένε οι ηγετικοί - ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ).

Δηλαδή θέλουν να πληρώνεις (έμμεσα) αλλά να μην έχεις ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και να ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ σαν ραγιάς την εξουσία. Η υπόκλιση σου όμως να γίνεται αριστερά, όχι δεξιά όπως παλιότερα.

3. Στα ΚΑΠΗ χώρος που πληρώνεις για την κάλυψη αναγκών της τρίτης ηλικίας "περισσεύει" για να παραχωρείται χωρίς αντίτιμο και χωρίς διαδικασίες σε κολλητούς να ανοίγουν μαγαζιά "για κοινωνικούς λόγους".
Τα έξοδα των μαγαζιών τους - φως, νερό, τηλέφωνο, internet, νοίκι κλπ - τα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ.
Κατά τα άλλα η καργαριστερά δεν κάνει ρουσφέτια σε ημετέρους.

4. Κάθε βδομάδα έρχονται εδώ "παραγωγοί" και πουλάνε την πραμάτεια τους, αποδυναμώνοντας την τοπική αγορά, υπό τις ευλογίες των εκλεγμένων, εντεταλμένων προστατών της, εξαντλώντας τις αντοχές του μανάβη της γειτονιάς, του μικρομάγαζου, χωρίς βέβαια ΑΛΛΟΥΣ μεσάζοντες, με μοναδικό μεσάζοντα ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ η οποία σε φακελώνει για να σου πουλάνε φακές και κρασί.
Η κλειστή παράταξη που δεν δέχεται να συλλειτουργεί με άλλους και κάνει face control στα μέλη που δέχεται, μοιράζοντας πιστοποιητικά καργαριστεροσύνης, την ώρα που εφαρμόζει ως διοίκηση πρακτικές ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και στέλνοντας κάθε αντίθετη φωνή .... για ξύδια.

(Πρόσφατα ήπια κόκκινο κρασί χωρίς μεσάζοντες και επειδή κάτι ξέρω από κρασιά απλά γύρισα σε αυτόν που μου το έφερε το μισοάδειο πλαστικό μπουκάλι για να το δει να χρωματίζεται έντονα από την καραμπογιά).

ΖΗΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ, Ο ΨΕΥΤΟΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ!

ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Η αριστερά όμως θέλει ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου