Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΔΟΥΖΕΝΗ: ΠΙΝΟΚΙΟ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΥΤΗ ΣΟΥ


 Έγκριση πίστωσης για την ανάθεση σύνταξης έκθεσης εκτίμησης αγοραίας αξίας ακινήτου Δουζένη.

Δεν μας έλεγαν ότι δούλεψαν "δεθελοντικά" για να φτιάξουν τον φάκελο για την έγκριση χρηματοδότησης  γαι την διαμόρφωση του Δουζένη;

Του διατηρητέου που δεν έχει αποκτήσει ο δήμος αλλά σχεδιάζει τι θα το κάνει μόλις το αποκτήσει ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (δικαιόρους, μηχανικούς) για να είναι έτοιμος, μην αργήσει ...

Σου λέει τσάμπα ρε φίλε. ΔΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ σου λέει.

"Ασκήσεις επί χάρτου κάνουμε - σου λέει - δεν δίνουμε λεφτά, οι φίλοι μας οι ΔΕΘΕΛΟΝΤΕΣ δουλεύουν, τι σε νιάζει εσένα και φωνάζεις;" (σου λέει).

ΜΑΛΙΣΤΑ:

Όμως την Μεγάλη Πέμπτη θα εγκριθούν 2500 ευρώ από την Ο.Ε. για να πληρωθεί ο μηχανικός που έκανε λέει με αναθεση δημάρχου την εκτίμηση της αγοραίας αξίας του Δουζένη για να μπει στον φάκελο για την υποβολή της πρότασης.

ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΙΑΣ ΑΞΙΑΣ, σου λέει. Να είμαστε τεκμηριωμένοι πρέπει. ΤΟΣΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ - σου λέει - ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ - σου λέει.

Από τον ιδιοκτήτη του που είναι η Alpha Bank, σου λέει.

Που έχει συμφωνήσει, σου λέει, η Alpha Bank να το πουλήσει στον δήμο.

Δικό της σου λέει είναι, ό,τι θέλει το κάνει, και γουστάρει να το πουλήσει στον Ρούσσο. Έτσι γουστάρει ρε παιδάκι μου, κέφι της θα γίνεις που είσαι γκρινιάρης; (σου λέει)

Και δεν είσαι καλόπιστος απέναντι στους συναδέλφους σου στον δήμο, μου λέει. 

Δεν τους πιστεύω που είναι τέρατα ειλικρίνιας, ανιδιοτέλειας και δεθελοντισμού, είμαι κακόπιστος και αρνητικά προδιατεθιμένος απέναντί τους που είναι τέρατα ανιδιοτέλειας όχι όπως εγώ ο χαμένος, που όταν ήμουν στην ΦΛΥΑ τόλμαγα να παίρνω την προβλεπόμενη αποζημίωση για τον διευθύνοντα σύμβουλο - ο παλιοδιεφθαρμένος.

ΕΕΕΕΕ
ΠΙΝΟΚΙΟ!
ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΥΤΗ ΣΟΥ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου