Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΥΠΟΠΤΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ!!!!



Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μεθοδεύονται (μαγειρεύονται??) αλλαγές στα αποτελέσματα των εγγραφών στους παιδικούς σταθμούςμετά την έγκριση από το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης Σεπτεμβρίου.

Είχα καταθέσει αίτηση για τον Η παιδικό σταθμό (όνομα παιδιού Θεοδώρου Σοφία) και στην αρχική ανάρτηση μορίων μου είχαν δώσει 70 μόρια (τέλη Ιουλίου).
Με 2 επιστολές ζήτησα να μου δοθούν 20 ακόμη μόρια καθώς είμαι φοιτητής με εισόδημα <30000>αναφέρεται στην απόφαση ΔΣ (232)  για τον τρόπο μοριοδότησης). Όντως τα μόρια δόθηκαν όπως θα δείτε στην απόφαση 345 που εγκρίθηκαν οι λίστες για τις εγγραφές.

Έγινε εγγραφή της κόρης μου χθες (16/7), αλλά το απόγευμα μας τηλεφώνησε η Προϊσταμένη του Σταθμού  και μας είπε την επόμενη ημέρα το παιδί να μην το πάμε στο σταθμό γιατί το ζήτημά μας θα επανεξεταστεί. Δεν μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι ήρθε εντολή από «ψηλά» και ότι τη Δευτέρα θα συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή αξιολόγησης αιτήσεων.

Σήμερα μίλησα και με τον κο Γερολυμάτο και με την κα Σούτη (είναι μέλη της επιτροπής αξιολόγησης), χωρίς να μου δώσουν ακριβή απάντηση για το ποιο είναι το πρόβλημα και τι ακριβώς ήταν αυτό που σε 1 μέρα άλλαξε τη κρίση της επιτροπής. Η μεν κα Σούτη μου έλεγε ότι όταν λέει εισόδημα εννοείται ότι είναι οικογενειακό, ο μεν κος Γερολυμάτος ότι κανονικά έπρεπε να λέει φοιτητής για πρώτο πτυχίο αλλά ίσως ξεχάστηκε στην αντιγραφή της απόφασης.

Δεν μπαίνω στη διαδικασία να συζητήσω αν το κριτήριο είναι δίκαιο ή άδικο, αλλά εφόσον αποφασίστηκε και διατυπώθηκε με αυτό τον τρόπο από το ΔΣ, η ερμηνεία κατά το δοκούν και μάλιστα μετά την επίσημη ανάρτηση των αποτελεσμάτων γεννά στην καλύτερη περίπτωση υποψίες.

Σας επισυνάπτω τις 2 επιστολές μου από όπου θα έχετε μια πλήρη εικόνα για το ζήτημα καθώς και τις σχετικές αποφάσεις του ΔΣ (232/15 Τρόπος μοριοδότησης, 233/15 Συγκρότηση επιτροπής, 345/15 Έγκριση πρακτικού επιτροπής αξιολόγησης)

Θα εκτιμούσα κάθε δυνατή βοήθεια.

Στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Με εκτίμηση, 
Δημήτρης Θεοδώρου 
Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, MBA
Διαπίστευση Εργαστηρίων

ΣΧΟΛΙΟ: 
Ο Γερολυμάτος ερμηνεύει μόνος του τα κριτήρια και αλλάζει μόνος του τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων???
¨Εεεεελα! Δεν το πιστεύω!
"ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ"
Από την Αυτού Σταλινικότητα!!!
Θα ασχοληθεί με το θέμα ο Νταβίας αγαπητέ αναγνώστη μας για να δούμε τι γίνεται και θα επανέλθουμε.
(Στοιχεία επικοινωνίας του κ Θεοδώρου είναι στην διάθεση της Πlατείας - Η καταγγελία είναι ΚΑΘΑΡΗ, EΠΩΝΥΜΗ και όχι από μαϊμουδοemail).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου