Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΙ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ




Αποβολές στους καταληψίες μαθητές του Λυκείου έπεσαν σήμερα το πρωί.

Οι "συνήθεις" επί δεκαετίες ντουντουκοφόροι  υπερασπιστές των αγωνιζομένων  νέων, δεν θα είναι τώρα εκεί να διαμαρτυρηθούν και να υπερασπιστούν το δικαίωμα των μαθητών να κινητοποιούνται και να διαμαρτηρονται ακόμα και αν τους αντιμετωπίζουν ως .... λαθρομετανάστες και τους στήνουν φράγματα στα προαύλια για να μην επικοινωνούν και συνυπάρχουν.
Αυτά τα κάνανε όταν άλλοι ήταν διοίκηση στον δήμο. Αυτό ήταν το πραγματικό κίνητρο της επίδειξης αλληλεγγύης στους μαθητές.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που κινητοποιηθήκατε και ΔΙΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που στους χώρους του σχολείου μετά την κατάληψη οι ζημιές που καταγράφονται είναι 3 ΛΟΥΚΕΤΑ που παραβιάσατε για να μπείτε μέσα και μισό μέτρο λούκι καλωδίων που κάνει 1 ευρώ.
Δεν γράψατε το σχολείο, δεν κάνατε καταστροφές, σεβαστήκατε το ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ.

Η αποβολή που σήμερα πήρατε είναι το τίμημα για την ευαισθησία σας για αυτό το σχολείο.

Είναι αναπόφευκτη αφού είναι το μέσο για να επιβεβαιώσει η εξουσία το στάτους της ακόμα και όταν όσοι αγωνίζονται έχουν ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΙΚΙΟ.
ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Αυτό που την αφορά είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Το bulling αυτό είναι αποδεκτό, είναι θεσμικό bulling  και βέβαια είναι ανεκτό από όσους φωνάσκούν επιδοτούμενοι από ευρωπαϊκά προγράμματα κατά του άλλου bulling.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, τις απουσίες μόνο να προσέχετε που σας φόρτωσαν μαζί με τον φράχτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου