Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟTHΤΑΣ;;;

Συνεχίζει η ΠΛΑΤΕΙΑ, όπως εκείνη ξέρει, να ξεδιπλώνει την υπόθεση "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΤ 365 - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - ΚΟΕΝ στα Βριλήσσια.

Σήμερα θα δούμε αναγνώστη μου ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και με ΠΟΣΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ γνωρίζει ότι λειτουργεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, προστατευόμενος βέβαια από ισχυρούς κομματικούς - κυβερνητικούς φίλους του τοπικού καθεστωτικού κατεστημένου, που με το αζημίωτο πάντα και για το καλό του παιδιού (και της φουκαριάρας της μάνας του) προστατεύουν την παρανομία και τον παρασιτισμό σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Και ξεκινάμε από την διοίκηση Σγουρού στην Περιφέρεια για να καταλάβουν οι ανοιχτόμυαλοι ότι έχουμε " ταπεινά πολιτικά κριτήρια" σε αυτό που κάνουμε και στηρίζουμε την Δούρου.
(Οί άλλοι μέχρι να συλλάβουν την Μέρκετλ δεν μας απασχολούν. Ας αποδείξουν πρώτα αυτοί την αξιοπιστία τους και μετά θα ασχοληθούμε μαζί τους).

Ορίστε: "..... ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ" λέει ο εντεταλμένος του Περιφεριάρχη Σγουρού το 2014.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Στα αντίδια τους! Συνέχισαν κανονικά. Διότι η νομιμότητα στην Ελλάδα είναι για τους αδύνατους και όσους δεν έχουν κρατικούς υπαλλήλους να τους προστατεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου