Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Κένταυρος Βριλησσίων και δημοτικός χώρος οδού Μητροπούλου


Επειδή εδώ στα Βριλήσσια κάνουμε το άσπρο – μαύρο και το αντίθετο και βλέπω διάφορους να βγαίνουν και να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και μάλιστα δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, οι οποίοι από τις δηλώσεις φαίνεται ότι δεν ξέρουν τίποτα ή κάνουν ότι δεν ξέρουν, έχω να πω τα εξής :
Ο Κένταυρος Βριλησσίων δημιούργησε ανδρική ομάδα και αναγνωρίσθηκε σαν σωματείο από το 2007 μετά την συνένωσή του με το ποδοσφαιρικό σωματείο Προοδευτική 2007 Π.Σ. Οι ακαδημίες του δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που έφυγαν από τον ΑΟ Βριλησσίων οι οποίοι κατά τη φυγή τους πήραν μαζί τους και παιδιά ακαδημιών.
Ο Κένταυρος Βριλησσίων ΔΕΝ είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στα Βριλήσσια όπως δήλωσε επικεφαλής δημοτικής παράταξης, ίσως από άγνοια ίσως γιατί ήθελε να υπερτονίσει την ανάγκη ύπαρξής του.
Ενημερωτικά λοιπόν και για την ιστορία, ο πιο ιστορικός αθλητικός σύλλογος, από πλευράς χρόνου ιδρύσεως είναι ο Α.Ο. Βριλησσίων, από πλευράς αποτελεσμάτων και επιτυχιών είναι δύο, ο Φιλαθλητικός Όμιλος Βριλησσίων (γυναικείο βόλει) επί σειρά ετών στην Α1 κατηγορία Ελλάδος, με 5 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και 2 ντάμπλ, ακολουθεί ο Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων επί σειρά ετών στην Α1 κατηγορία Ελλάδος, με 1 πρωτάθλημα, 2 κύπελλα και ένα νταμπλ.
Πάμε τώρα στα των γηπέδων επί των οδών Μητροπούλου και Δημαρχείου.
Όπως έχουμε ξαναγράψει σε παλαιότερο άρθρο μας, ο χώρος βάσει του σχεδίου πόλης είναι χαρακτηρισμένος ως δημοτικός για την κατασκευή δημαρχείου και γραφείων στέγασης κοινωφελών υπηρεσιών, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΙΚΑ κ.λ.π.
Επί δημαρχίας Σταμάτη Λώλα το οικοδομικό τετράγωνο καθαρίστηκε γιατί είχε γίνει χώρος απόρριψης μπάζων και σκουπιδιών από τους διάφορους εργολάβους που αναλάμβαναν δημοτικά έργα.
Αφού καθαρίστηκε, κατασκευάστηκαν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα, ένα γήπεδο μπάσκετ ένα γήπεδο τένις, αποδυτήρια, τουαλέττες και ένα μικρό κυλικείο, για χρήση από τους δημότες Βριλησσίων, έναντι συμβολικού τιμήματος.
Επί δημαρχίας Αργύρη Ντινόπουλου, ο χώρος ενοικιάστηκε σε ιδιώτη, ο οποίος αφού κατεδάφισε τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, κατασκεύασε τρία γήπεδα 5Χ5, τα οποία μπορούσαν να μετατραπούν σε γήπεδο 11Χ11, αναψυκτήριο και αργότερα πισίνα, επίσης ενοικίασε δύο οικόπεδα πάνω από το οικοδομικό τετράγωνο και κατασκεύασε γήπεδα τένις, τα οποία αργότερα εγκατέλειψε.
Πως φτάσαμε στην σφράγιση από την Περιφέρεια Απτικής, να σημειώσουμε ότι από την αρχή που κατασκευάστηκαν τα γήπεδα επί δημαρχίας Λώλα, υπήρχαν καταγγελίες από περίοικους για όχληση, οι οποίες έγιναν περισσότερες μετά την ενοικίαση, άλλους τους ενοχλούσαν οι προβολείς, άλλους οι φωνές κ.λ.π.
Αυτές οι καταγγελίες από πλευράς περιοίκων αλλά και από την σημερινή διοίκηση του δήμου προς την Περιφέρεια, αφού δεν υπήρξε καμία προσπάθεια συνεννόησης από πλευράς ενοικιαστή, οδήγησαν σε έλεγχο ο οποίος έφερε στο φως ότι το γήπεδο ΔΕΝ είχε άδεια λειτουργίας και γιαυτό ήρθε η σφράγιση.
Άλλωστε όλοι αγώνες της ανδρικής ομάδας του Κένταυρου για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Αθηνών γίνονταν στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Βριλησσίων, Ολυμπιονικών και Σπύρου Λούη, αφού το γήπεδο στην Μητροπούλου δεν πληρούσε τους κανονισμούς παιδειάς για την διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.
Ακολουθούν τα έγγραφα της απόφασης σφράγισης από την ιστοσελίδα : http://stinplatia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου