Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Τραμπούκικη επίθεση κατά του Αντώνη Φειδοπιάστη

Στις 8 Ιουνίου η δημοτική μας παράταξη Πεντέλη Εν Δράσει έβγαλε ανακοίνωση που ζητά από το Υπουργείο Περιβάλλοντος την συνέχιση της απαγόρευσης του κυνηγιού στο Πεντελικό η οποία έληξε 31/5/2016 και είχε πάρει η Ελληνική Πολιτεία λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που είχαν συμβεί το 2007.

Εξαιτίας αυτής της ανακοίνωσης, τον τελευταίο καιρό ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Αντώνης Φειδοπιάστης έχει στοχοποιηθεί με φραστικές επιθέσεις από διάφορους τύπους (κυνηγούς;) οι οποίοι απαιτούν ούτε λίγο ούτε πολύ να συνεχίσουν να κυνηγούν στα όρια του Πεντελικού Σήμερα το πρωί ο Αντώνης Φειδοπιάστης δέχτηκε άλλη μία επίθεση από δημοτικό σύμβουλο άλλης παράταξης αυτή την φορά φραστική και σωματική ακριβώς γιατί συνεχίζει να υποστηρίζει δημόσια την θέση του για το συγκεκριμένο θέμα.

Τα μέλη της Πεντέλη Εν Δράσει και ο Αντώνης Φειδοπιάστης πότε τους δεν φοβήθηκαν να υποστηρίξουν τις ιδέες και τις θέσεις τους δημόσια και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν.

Αυτό που όμως θα θέλαμε να γνωρίζουμε είναι αν ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο κ. Μανώλης Γραφάκος, και ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσης Σιώμος είναι υπέρ η κατά της απαγόρευσης του κυνηγιού στο Πεντελικό, εάν δεν απαντήσουν θεωρούμε πως η σιωπή τους είναι ένοχη και απλώς θέλουν να τα έχουν με όλους καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου