Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ (πώς λέμε τσάμπα μάγκες). Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;


Οι Κουρασαίοι ψήφισαν όλοι σαν καλά παιδάκια που είναι ό,τι θέλει η διοίκηση. Άλλωστε ο Ρούσσος έχει τον Κουράση να εκπροσωπεί τον Δήμο Χαλανδρίου στον ΣΒΑΠ, να είναι πρόεδρος, να έχει γραμματείς και να μοιράζει το δημόσιο χρήμα στα φιλικά τους sites με διαφημίσεις.
Πώς να μην ψηφίσει ο Κουράσης και οι δικοί του;
Άσε που στο τέλος του χρόνου αυτά θα επανακριθούν και πρέπει να παραμείνει εκπρόσωπος του δήμου με την έγκριση της Κουρασικής Αριστεράς.

Ο Γιάννης Λαδόπουλος, με τον οποίο μίλησε ο Νταβίας πριν το δημοτικό συμβούλιο για το θέμα και του είπε - ο Λαδόπουλος στον Νταβία - ότι έχει δίκιο (ο Νταβίας) και ότι αυτό δεν είναι χορηγία, κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας έσκυψε σχεδόν κάτω από το τραπέζι και ψήφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, γιατί ως γνωστόν ο Ρούσσος τον έχει για να εκπροσωπεί τον δήμο στο ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.  Ισχύει ό,τι και για τον Κουράση λοιπόν.
 Οι δύο δημοτικοί του σύμβουλοι Μύρωνας και Πανταζής δεν ήταν στο ΔΣ. Αλήθεια ο Μύρωνας πού είναι; Έχει να έρθει στο ΔΣ πολύ καιρό.

Η παράταξη του Πρίγκηπα απλά .... δεν υπάρχει.
Εντελώς δηλαδή δεν υπάρχει.
Κανένας δεν ήταν ΠΑΛΙ στο ΔΣ.
Όσοι Χαλανδραίοι ψηφίσατε αυτό το μόρφωμα να ξέρετε ότι δεν έχετε εκπροσώπηση στο ΔΣ. Σας πήραν την ψηφο σας και την πέταξαν στα σκουπίδια.

Η Λαϊκή Συσπείρωση έλειπε. Και η Λούλα και ο Αναστασιάδης.

Οπότε ΟΧΙ είπαν μόνο ο Νταβίας που άνοιξε το θέμα και ο Γιώργος Θωμάς!

Ανεξάρτητοι σύμβουλοι κλπ συγγενείς είπαν ΝΑΙ.
 ΟΛΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου