Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ο ΣΩΤΗΡ ..... "ΕΣΩΣΑ ΤΟΝ ΧΕΥ 9 ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ" ΕΙΠΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


  • Χωρίς καμία απολύτως απάντηση σε καταιγισμό ερωτημάτων από Θωμά και Νταβία για το τι έχει σχεδιάσει για μετά τον ένα χρόνο της μίσθωσης. "Δεν έχω απαντήσεις γι' αυτά, ΘΑ ΔΟΥΜΕ" ήταν οι μόνες απαντήσεις του ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ.
  • Παρά τα εξαιρετικά παραδείγματα του Θωμά από ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ακινήτων που πέτυχαν ΔΩΡΕΑΝ πρόσφατα άλλοι δήμοι από το ΤΑΙΠΕΔ - χωρίς βέβαια να πληρώνουν για να αγοράσουν ή μισθώσουν την δημόσια γη. (θα επανέλθουμε)
  •  Παραδεχόμενος απροκάλυπτα ότι κινήθηκε επί έναν χρόνο παρασκηνιακά ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, για να πάρει από το ΤΑΙΠΕΔ τον ΧΕΥ και να δώσει στους δανειστές τα λεφτά του δήμου χωρίς να ενημερώσει κανέναν άλλο εκτός των Κουράση και Ανδριαννάκη που παραδέχτηκαν και μάλιστα υπερθεμάτισαν  ότι "ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ" , πανηγυρίζοντας για την υλοποίηση από την ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ της πολιτικής που οι ίδιοι οι ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ δεν τόλμησαν καν ποτέ να εισηγηθούν, να αγοράσει δηλαδή το δημόσιο, την δημόσια γη από τους .... δανειστές,
ο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑΣ δήμαρχος Χαλανδρίου έφτασε στο σημείο να αυτοαναγορεύεται σε ΣΩΤΗΡΑ, που "έσωσε" τον ΧΕΥ γιατί εκεί θα γινόταν, λέει, εμπορικό κέντρο αν αυτός δεν έκανε αυτές τις κινήσεις που έκανε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ και χωρίς καμία δημοκρατική νομιμοποίηση από το όργανο, τις αποφάσεις του οποίου ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι υλοποιεί κατά νόμο ο δήμαρχος, δηλαδή το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Οι παραδομένοι και στα τέσσερα ψευτοαριστεροί της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ μαζί με τους πανηγυρίζοντας και υπερθεματίζοντες νεοφιλελέδες Κουράση - Λαδόπουλο - Ανδριαννάκη ψήφισαν με σκυμμένα κεφάλια την μίσθωση του ακινήτου από το ΤΑΙΠΕΔ.

Κατά ψήφισαν η Λαϊκή Συσπείρωση, ο Θωμάς, ο Νταβίας ενώ "από την τροπή που πήρε η συζήτηση" - όπως είπε ο ίδιος αναγκάστηκε να μετατοπιστεί από την αρχική του θέση - απολογούμενος προς τον Ρούσσο - και ο Στάθης Ανδρεόπουλος.

 Κατά ψήφισαν επίσης οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Τζούρας και Βαρδουλάκης.

Μνημείο η τοποθέτηση Ευσταθίου. "Καλά τα λένε οι Θωμάς, Νταβίας, είναι βάσιμοι οι προβληματισμοί τους αλλά εγώ θα ψηφίσω για να είμαι καλό παιδάκι σην παράταξη και τον αρχηγό" περίπου είπε ο κ. Ευσταθίου ο οποίος όμως σε ένα highlight του χθεσινού συμβουλίου  κάλεσε τον - ακραία νεοφιλελεύθερο - Μύρωνα Ανδριαννάκη να μην στηρίζει την διοίκηση τόσο ένθερμα" γιατί νιώθει άσχημα", πέφτει το αριστερόμετρό του,  διότι αυτά που λέει ο Μύρωνας δεν είναι αριστερά (σώπα ρε Τάσο, αλήθεια;)

Άλλο Highlight το καρφί Κόσσυβα στον ... "αρχηγό του" - έτσι αποκάλεσε τον Κουράση με δόση ειρωνείας: 
"Αφού είναι τόσο ενθουσιώδης με την πρόταση Ρούσοου ο αρχηγός μου θα ψηφίσω υπέρ, αλλά να ξέρετε ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, δεν θα μας το δώσουν έτσι το ακίνητο και θα το πάρει όποιος δώσει τα περισσότερα, οπότε αν βρεθεί ιδιώτης ...." δικαιώνοντας έμμεσα τον Νταβία που επέμενε ότι αυτός ο χρόνος μίσθωσης το μόνο που θα κάνει είναι να ανοίξει τον δρόμο για την εγκατάσταση στον χώρο ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ εγκαταστάσεων διαχείρισης απορριμάτων και ότι ο Ρούσσος παίζει τον ρόλο του λαγού, κάτι άλλωστε που ουσιαστικά παραδέχτηκαν Κουράσης και Ανδριαννάκης για να είναι εκείνοι συνεπείς με όσα θα γίνουν του χρόνου.
Και αυτά τα παραδέχτηκε η ΚΑΝΟΝΙΚΗ - όχι η γιαλαντζι ΔΕΞΙΑ, παρά τις προσπάθειες του - ατάλαντου είναι αλήθεια  - θεατρίνου Ρούσσου να πείσει τα γίδια του ότι θα υπερασπιστούν τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΜΙΔΗΣ και ότι ο Νταβίας είναι φαντασιόπληκτος. (Του Κουράση και τον Μύρωνα, των συμμάχων σου που για την ιδιωτικοποίηση δουλεύουν, τους το είπες ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;)

ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ δεν πήραν τον λόγο - μόνο οι Ρούσσος και Γερολυμάτος ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ανεπανόρθωτα, οι άλλοι λούφαξαν, αλλά .... ψήφισαν γιατί είναι καλά παιδάκια και "θα τους δώσουνε κοκά, θα τα πάνε άτα και θα τους κάνουν κούπεπέ".


Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΧΕΥ - ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΟΔΟΣ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου