Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ - ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ - ΡΟΥΣΣΟ

 

Στις 17 Μαρτίου 2016 ο Δήμος Θεσσαλονίκης υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το ΤΑΙΠΕΔ (ιδιοκτήτη) και την ΕΤΑΔ ΑΕ (Διαχειριστή) των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ακινήτων που είχαν περάσει στην ιδιοκτησία του ΤΑΙΠΕΔ και πήρε την διαχείρησή τους για 49 χρόνια.

Χωρίς βέβαια να πληρώσει μίσθωμα ο δήμος Θεσσαλονίκης στο ΤΑΙΠΕΔ. Μόνο οι Χαλανδραίοι είναι τόσο μπαμπουϊνοι που πίστεψαν ότι έχουν αριστερή διοίκηση στον δήμο.

Ο - έκανα καριέρα ως ντουντουκάρχης -  δήμαρχος Χαλανδρίου, ένα μήνα μετά από αυτή την επιτυχία του δήμου Θεσσαλονίκης, του Γιάννη Μπουτάρη για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους - τον Απρίλιο του 2016 (όπως φαίνεται από το πρακτικό της ΕΤΑΔ που δημοσιοποιήσαμε εχθές) - αντί να παραδειγματιστεί και να την αξιοποιήσει φέρνοντας στο δημοτικό συμβούλιο εισήγηση για να διατυπωθεί ΕΝΑ ΟΜΟΦΩΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ για παραχώρηση ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ των 2 ΧΕΥ που βρίσκονται στον δήμο Χαλανδρίου (ΧΕΥ 8 και ΧΕΥ 9) και να φταιχτεί ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, πήγε μόνος του με τον Γερολυμάτο - οι wannabee ΣΩΤΗΡΕΣ - αγνοώντας το δημοτικό συμβούλιο και έκαναν αίτημα στην ΕΤΑΔ να ΜΙΣΘΩΣΕΙ ο δήμος το ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ, για έναν χρόνο, ώστε να ετοιμάσει μελέτες και αδειοδοτήσεις, να ανεβάσει έτσι την αξία πώλησής του ΠΡΙΝ - υποτίθεται - το ζητήσει για αγορά.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ  ΤΑΡΙΦΟΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!

Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ πήγε ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ -  να ζητήσει να αγοράσει δημόσια γη, με δημόσιο χρήμα από τους δανειστές αντί να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ - όπως όλοι οι δήμαρχοι της χώρας - να ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ στον δήμο οι δημόσιες εκτάσεις.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ - εκών, ακών - Ο ΠΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Για όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ: Αύριο υπογράφεται το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ δήμου Θεσσαλονίκης, ΕΤΑΔ και ΤΑΙΠΕΔ για το παραλιακό μέτωπο 

ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

ΣΧΟΛΙΟ: Τα παραδείγματα των άλλων δήμων της χώρας που θα αναδείξουμε σήμερα έφερε στο ΔΣ εχθές ο Γιώργος Θωμάς. Αλλά ουδείς ενδιαφέρθηκε να ακούσει γιατί - λέει ο Γερολυμάτος - είχε ψηφίσει ΝΑΙ ο Θωμάς στο δημοψήφισμα. Αυτό το λένε οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ YESMEN των δανειστών και του ΤΑΙΠΕΔ, αντί να ντρέπονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου