Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μεγάλη μέρα χθες για το Κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς! Δράσεις αποτροπής σε Ίλιο, Κορωπί, Χαλάνδρι, Νίκαια και Θεσσαλονίκη κα. Συνεχίζουμε τον Αγώνα! (φωτο από τα Ειρηνοδικεία)






Ηχηρή απάντηση έδωσε χθες, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου το Κίνημα, σε πολλά Ειρηνοδικεία της χώρας.

Σε Ίλιο, Κορωπί, Νίκαια, Χαλάνδρι αλλά και στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν δράσεις αποτροπής των πλειστηριασμών με επιτυχία, παρά την παρουσία συμβολαιογράφων και κορακιών.

Στη Θεσσαλονίκη, η μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ, κινητοποίησε τις δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να διασφαλιστούν τα κέρδη των τραπεζιτών και η ολοκλήρωση του εγκλήματος ενάντια στον φτωχό λαό αλλά οι συναγωνιστές του Κινήματος με δυναμισμό κατάφεραν να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς, μεταξύ των οποίων και εκείνον της πρώτης κατοικίας άπορης 6μελούς οικογένειας με 2 μέλη ΑμεΑ, από την Τράπεζα Πειραιώς.

Δίνουμε σαφές μήνυμα, στην κυβέρνηση, τους τροικανούς, τους τραπεζίτες και όλα τα κοράκια που επιθυμούν να υφαρπάξουν την περιουσία του ελληνικού λαού, ότι δε θα τους περάσει και θα μας βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους.

Το Κίνημα οργανώνεται και θα δώσει αγωνιστική απάντηση σε όλους εκείνους που σχεδιάζουν για τον Λαό, έναν κοινωνικό Καιάδα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

http://www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου