Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ....Η ανακοίνωση τη Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων του δήμου για όσα έγιναν στον δήμο και τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, είναι δυστυχώς πολύ κατώτερη των περιστάσεων και μένει μόνο στο ζήτημα της συμπεριφοράς του Συμεών, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

Όχι βέβαια ότι περιμέναμε ..... "να λάμψει η αλήθεια" από σκηνοθετημένους σκυλοκαβγάδες που δεν βάζουν ποτέ ΤΟ ΘΕΜΑ επί τάπητος, επί της πραγματικής του διάστασης, αλλά μεταθέτουν την "αντιπαράθεση" στις "εντός των τειχών συμπεριφορές", λες και αυτό αφορά τον γονιό που δεν βρήκε θέση στον δημοτικό παιδικό σταθμό για το παιδί του γιατί "δεν μπορούσαν οι εργαζόμενοι να προσφέρουν την υπηρεσία τους σε δυο τρία παιδάκια παραπάνω αφού είχαν ανυπέρβλητο φόρτο εργασίας και οι προδιαγραφές της άριστης λειτουργίας των παιδικών σταθμών δεν το επέτρεπαν"!

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Καταδικαστέα μεν, ακραία, απαράδεκτη η συμπεριφορά του Συμεών ΟΚ -  εμείς την έχουμε γνωρίσει και βιώσει, οπότε δεν μας κάνει εντύπωση, ούτε βέβαια θα την δικαιολογήσουμε.

Η ανοχή στον αυταρχισμό, πόσο μάλλον η επιβράβευσή του, όταν αυτός αφορά άλλους,  είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι γυρίζει και πέφτει στα κεφάλια των καιροσκόπων οπαδών και υποστηρικτών του.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ και αστερίσκους.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!
Γιατί έγινε η έκτακτη συνέλευση;

Ποια ήταν Η ΑΙΤΙΑ, όχι το αποτέλεσμα.

ΝΑΙ! Ο ΣΥΜΕΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!

Το "εσωτερικό υπηρεσιακό  σύστημα" του δήμου - το  κατεστημένο του δήμου - όμως έχει ανεχτεί και μάλιστα έχει υποστηρίξει πολλές παρεκτροπές απέναντι σε εργαζόμενους και όχι μόνο, για όσους δεν είναι "μέσα στο κόλπο".

Ξεκίνησε από πριν, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ και την ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ.

Και έχει επιχειρήσει να φιμώσει όσους τόλμησαν να μην σιωπήσουν.

Έχει ανεχθεί προσβολές και απειλές σε εργαζόμενους κατ' επανάληψη.

Ακόμα και γιατί εργάζονταν στα ρεπό τους σε ιδιωτικά μεροκάματα, για να συμπληρώσουν τα μειωμένα από τα μνημόνια έσοδά τους.

Έχει ασκήσει μηνύσεις απέναντι σε αιρετούς εκπροσώπους των ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ δημοτών - που δεν είναι όλοι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ούτε όλοι σύμμαχοι της στην αλλοπρόσαλλη πολιτική που εφαρμόζει..

Έχει υποστηρίξει τον αυταρχικό δήμαρχο με LIKισμούς, όταν δήλωνε με στόμφο σε αναρτήσεις στα social media ότι θα ασκήσει αγωγές με χρήματα του δήμου σε πολιτικούς του αντιπάλους αιρετούς.

Το "εσωτερικό υπηρεσιακό κατεστημένο του δήμου" θεωρεί ότι οι υποθέσεις της διαχείρισης του δήμου, των δημοτικών παιδικών σταθμών, του δημοτικού ταμείου είναι μια υπόθεση "ΕΣΩTEΡΙΚΗ", "ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ" που αφορά μόνο την "καλή συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιακών και της διοίκησης".

Οι απέξω - ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ και οι ΕΝΤΟΛΕΙΣ των αιρετών ΔΗΜΟΤΕΣ - ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ.

Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  - τόσο την δική τους, όσο και της διοίκησης με πρώτιστο τον δήμαρχο - ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ στις μεταξύ τους σχέσεις τον ΤΡΙΤΟ παίκτη αυτού του ιδιότυπου ΤΡΙΓΩΝΟΥ: Τον δημότη ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ! 

Λες και είναι ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ ο δημότης Χαλανδρίου!
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ όλων των "υπαλλήλων" (με την κατά νόμο έννοια) του δήμου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου των Εργαζομένων δεν μας είπε γιατί έγινε ο καβγάς!

Δεν θεώρησε σημαντικό ο Πρόεδρος της Προέδρου του Δημάρχου να σε ενημερώσει ΔΗΜΟΤΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για τον λόγο για τον οποίο τσακωθήκανε!

Είναι κατά την εκτίμησή τους ένας "ενδοοικογενειακός καβγάς"! Δεν σε αφορά!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Αλλά όλα αυτά πετάχτηκαν στην θάλασσα για ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ για τους εντός των τειχών!

Και ενημερώθηκες ΜΟΝΟ για το ότι ο Συμεών είναι αυταρχικός γιατί μίλησε - ΚΑΚΩΣ - απαράδεκτα στους συνδικαλιστές  του Συλλόγου των Εργαζομένων.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ!

Από την ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων, το οποίο  έσπευσε - αξιολόγησε ως σημαντικότερο - να σου πει στην ανακοίνωσή του, ότι ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ανακοίνωσής του "θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το δίκιο του".

ΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ;

ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΕ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!

 Και  μάλλον υπονοεί ότι το δίκιο του θα αποκατασταθεί αν ο Συμεών τους μιλάει με το "ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ"!

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ, αυτό είναι δεδομένο!

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ  ΔΙΚΙΟ ΔΗΜΟΤΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΔΙΜΕΡΗ ΣΧΕΣΗ;

Θα μάθεις βέβαια τι έγινε από αυτούς που ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ και ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ!

ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ γιατί δεν επιχειρούν να σου υποκρύψουν πληροφορίες και  σου λένε ότι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ που πρέπει να ξέρεις για να κρίνεις.

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Και στην δημοκρατία ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΡΙΤΗΣ!

Και όποιοι θέλουν να κρίνεις χωρίς να ξέρεις ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ από όπου και αν αυτός προέρχεται! 

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ στη Θράκη

Θέμα: Η αναμόρφωση του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Master in Business Administration ( MBA ) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΔΠΘ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις