Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΜΑΡΙΛΑ .....

 

 Καθυστέρησαν οι αναρτήσεις μας σήμερα γιατί πήγαμε για επιτόπιο ρεπορτάζ στο δημαρχείο και την Παπάγου όπου διεξάγεται η έκτακτη γενική συνέλευση του δήμου.

Σκοπός η αναζήτηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε μια διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του Συμεών και του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ σωματείου των εργαζομένων - μην ξεχνάμε ότι πρόεδρος του σωματείου είναι ακόμα κατά παράβαση κάθε έννοιας συνδικαλιστικής δεοντολογίας - ο σύζυγος της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Με την οποία, όπως και με τους αντιδημάρχους του το ρεπορτάζ λέει ότι έγινε ο Συμεών μπίλιες.

Με αφορμή όχι ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ αλλά την "συμπεριφορά" του Συμεών, λέει απέναντι στο σωματείο.

Τους έβρισε και του πέταξε έξω από το γραφείο του. "ΟΞΩ ΡΕΕΕ" τους φώναζε λέει.

Η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αντιδήμαρχοι πήγαν να του πουν να συμπεριφέρεται καλύτερα στον σύλλογο (..... η πρόεδρος είναι η ίδια που δεν δίνει τον λόγο σε επικεφαλής παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο) αλλά τσακώθηκε και μαζί τους

Η γενική συνέλευση πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

Ξέρουμε όλο το παρασκήνιο. ΟΛΟ!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ! ΑΗΔΙΑ!

Περιμένουμε την Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων να καταλήξει, για να μην θεωρηθεί ότι επιχειρούμε παρέμβαση μέσω της ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

Είμαστε περίεργοι α δούμε τι θα αποφασιστεί και κυρίως ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ.
Διότι αν ανακοινωθούν ΟΛΑ θα είναι μεγάλο ρεζιλίκι.

Μετά θα μιλήσουμε και εμείς.

Αυτή την ώρα ο Συμεών έκανε ανάρτηση στο φατσομπούκι που μιλάει για πιέσεις εξυπηρέτησης ημετέρων από τον σύλλογο των εργαζομένων (και μέλη της διοίκησης με τα οποία τσακώθηκε;)

Επίσης μιλάει για 
ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!

"Είναι ωστόσο σημαντικό να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι του δήμου ότι δεν πρόκειται να συναινέσω σε λογικές εξυπηρετήσεων ή επιλεκτικής προνομιακής μεταχείρισης ημετέρων όπως αυτές απαιτήθηκαν από μέλος της διοίκησης του σωματείου προχθές, σε ότι αφορά αμιγώς υπηρεσιακά θέματα όπως μετακινήσεις ή τοποθετήσεις προϊσταμένων. Πολύ περισσότερο όταν αυτά συνδέθηκαν με άδικους ισχυρισμούς για τιμωρίες ή διώξεις προσώπων που ουδέποτε έγιναν από τη διοίκηση και μάλιστα με προσπάθεια να συγκαλυφθούν (ή και να επιβραβευτούν;) ακραίες συμπεριφορές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ακόμα και ρατσιστικές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου