Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΡΟΘΥΜΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΟΜΠΡΕΜΙ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ - ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ



Το enypografa.gr ανέβασε το ρεπορτάζ του από το δημοτικό συμβούλιο της  προηγούμενης Τετάρτης που αποφάσισε - ομόφωνα και ορθώς - την διεκδίκηξση του χώρου της αλάνας του νομισματοκοπείου αλλά και το ΑΙΣΧΟΣ της συμμετοχής του δήμου στους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς του ΤΑΙΠΕΔ για την μίσθωση (ΧΕΥ 8) και την αγορά (ΧΕΥ 9) των δημόσιων εκτάσεων με το χρήμα από την παράνομη υπερφορολόγησή σου, που έχει ο δήμος στην τράπεζα και οι δανειστές το έχουν βάλει στο μάτι.

Με βάση την ενημέρωση που έχουμε μέχρι αυτή την ώρα - το ρεπορτάζ του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ είναι αρκετά έγκυρο - με εξαίρεση την μη καταγραφή της τοποθέτησης του Τάσου Ευσταθίου (δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας που διαχώρισε ΚΑΘΟΛΙΚΑ την θέση του από τις εισηγήσεις του Συμεών. Η αντίθετη άποψη δεν βλέπει το φως της δημοσιότητας στα έγκυρα ρεπορτάζ βλέεπες).

Προτείνουμε να το διαβάσει ο αναγνώστης της Πλατείας κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Και μην ξεχνάς ότι το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ σε είχε ενημερώσει - σχεδόν πανηγυρίζοντας - όταν ο Συμεών - αναφερόμενος στον Νταβία που αποκάλυπτε στις αρχές Ιουλίου ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ το σενάριο της ΝΤΡΟΠΗΣ μίλησε για Καυστική ειρωνεία Σίμου Ρούσσου για τα… ευφάνταστα σενάρια Άγγελου Νταβία. τότε που ο Συμεών του υπέδειξε του ακατανόμαστου να γράψει βιβλίο φαντασίας.

Τα "ευφάνταστα σενάρια" βγήκαν αληθινά - ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ - μόλις ενάμιση μήνα μετά.

Και οι έγκυροι συνάδελφοι, μας ενημερώνουν ότι οι της πλειοψηφίας ψήφισαν .....απρόθυμα.

Με "βαριά καρδιά".

Κλαίγοντας ....

ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΙΛΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου