Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για στην πλατεια χαλανδρι

Με τρία κείμενα που ανέβηκαν στα social media (Facebook και stasi.gr) η ηγεσία της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ παρεμβαίνει στα δύο μεγάλα θέματα της περιόδου:

Τις ανεξαρτιτοποίησεις των 6 δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και το θέμα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.
Αλλά και ένα τρίτο .... πονηρό .... θέμα για τις εξελίξεις στον δήμο το επόμενο διάστημα: Την επικείμενη δίκη του δήμου για το ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ μη χορήγησης στοιχείων για την αξιολόγηση το 2016.

Σταθεροί οι αυλικοί - στην γνωστή από την αρχή της θητείας Ρούσσου συμπεριφορά του γραφείου προπαγάνδας και του μεγάλου σύμβουλου επικοινωνίας - τα κείμενα των εναπομεινάντων ηγετικών της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ δεν έρχονται στην .... ΚΩΛΛΟΦΥΛΛΑΔΑ με δελτία τύπου.

Η επιλογή για την "φιλική"  παρέμβαση στην ενημέρωσή σου - με την υποστήριξη με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ και ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ, αλλά και προβολή  στους ανταγωνιστές μας "ΧΟΡΗΓΟΥΣ", οι οποίοι τροφοδοτούνται επιλεκτικά από ΟΛΕΣ τις πλευρές του τοπικού "φιλικού" κατεστημένου - και από τους αποχωρήσαντες συμβούλους της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - βεβαίως - που διακινούν δημόσια τις ανακοινώσεις τους ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ SITE της "ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ"  δεν θα μας εμποδίσει να ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ - αναγνώστη μου.

Εμείς δεν σε θέλουμε ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟ, ούτε ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ.

Θέλουμε να μας διαβάζεις ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ και δεν είσαι ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ, ούτε ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ, όπως σε ονομάζουν οι της "επαναστατικής φιλικής εταιρίας" που πρέπει να σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ καλοταϊσμένοι γραφιάδες.

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου