Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ: Κρίμα ρε Σίμο.....


Με ενδιαφέρον παρακολουθώ τις τελευταίες ώρες, μετά την καταψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος που εισηγήθηκε η Διοίκηση του Δήμου, την διχαστική ρητορική του "Ηγεμόνα" και τα σχόλια των διαδικτυακών ακολούθων του. Από τον πρώτο διαβάζω: "παρακολουθώντας τις συνεννοήσεις και τα γελάκια των συντρόφων με τους ακροδεξιούς ξαναθυμήθηκα μερικές από αυτές τις ιστορίες" . Μπράβο Δήμαρχε!!! Το γαϊτανάκι συνεχίζεται με σχόλια τύπου: "ανεγκέφαλοι, ανεύθυνοι", "νενέκοι", "να τους κατονομάσετε έναν έναν", "κολλημένα μυαλά", "φτου τους" και πολλά ωραία τέτοια... Παράλληλα, από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου, ο δημότης ενημερώνεται "υπεύθυνα" πως βρίσκονται "στον αέρα τα έργα της πόλης για το 2018", επειδή οι κακοί, οι εχθροί Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν συμφώνησαν με την Διοίκηση.

Είναι απορίας άξιο, γιατί ο Δήμαρχος μετακυλύει τις δικές του ευθύνες στην Αντιπολίτευση. Το 2014, εκλέχθηκε να διοικήσει τον Δήμο, με τον νόμο " Καλλικράτη", τον οποίο πολεμούσε, του έδινε όμως την απόλυτη πλειοψηφία και την άνεση των 24 Συμβούλων να οδηγήσει την πόλη στην επόμενη ημέρα, που θα ξημέρωνε το 2019. Η δική του "συμπεριφορά", "αυταρχικότητα", "παρέκκλιση από το προεκλογικό του πρόγραμμα", "ο χαρακτήρας του", σύμφωνα με δηλώσεις, ανακοινώσεις και τοποθετήσεις στελεχών της παράταξής του, έφερε το αποτέλεσμα της αποχώρησης ή ανεξαρτητοποίησης Δημοτικών του Συμβούλων.

Καμμία Αντιπολίτευση δεν του έφταιξε, καμμία Αντιπολίτευση δεν τον κυνηγά, καμμία Αντιπολίτευση δεν τον κατατρέχει, καμμία Αντιπολίτευση δεν τον στοχοποιεί.

Το αντίθετο μάλιστα. 3 χρόνιας εισπράττει κατά το μείζον, έναν αντίλογο, που βασίζεται σε επιχειρήματα, τεκμηριωμένες αντιρρήσεις και χωρίς δεύτερες σκέψεις, εύσημα εκεί που πρέπει. Ετσι άλλωστε, κινήθηκε και η επιχειρηματολογία του Γιώργου Κουράση, για την καταψήφιση του συγκεκριμένου προγράμματος. Το Όχι σε όλα ήταν η δική του συνεισφορά, από τα έδρανα της Αντιπολίτευσης, μέχρι πριν πολύ λίγα χρόνια.

Τα έχω πει, τα έχω γράψει, τα έχω αναλύσει αρκετές φορές τα τελευταία 3 χρόνια, έχοντας εισπράξει, συνήθως, την απαξίωση και την ειρωνεία του Δημάρχου, κατά την προσφιλή του τακτική, να θεωρεί πως το σωστό εκπορεύεται από τον 5ο όροφο της Αγ. Γεωργίου 30. Αδιάφορο, έτσι κι άλλιώς, αφού όλοι κρινόμαστε και ο καθένας μας κατά πώς πορεύεται αξιολογείται. Έτσι και η καταψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος ήταν αναμενόμενη και προέκυψε από δικά του και μόνο λάθη.

Κλείνοντας, αρνούμαι να διχάζω την πόλη μου, αρνούμαι εύκολες και ανέξοδες στοχοποιήσεις, αρνούμαι το "αίμα στην αρένα", για να καλύψω την αδυναμία να συνθέσω, να συνεννοηθώ και να δω το αύριο.

Υ.Γ. Ψάχνω τους ακροδεξιούς στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου... Κρίμα ρε Σίμο

Κώστας Αγγελής
Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου