Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

MADEMOISELLE: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ

Το κάλεσμα των "αγανακτησμένων πολιτών"


Στα social media γράφονται πολλά, ανάξια λόγου ενασχόλησης μαζί τους.

Και πολλές απόψεις που είναι - κατά την γνώμη μου και την καθημερινή πρακτική μου - απολύτως χρήσιμες για την δημοκρατία σε όλα τα επίπεδα άρα και για τα δημοτικά πράγματα.

Παντού όμως υπάρχει μια γραμμή, ένα όριο.

Αν - για παράδειγμα - δείτε στην ΠΛΑΤΕΙΑ ένα άρθρο, κάποιου, του οποιουδήποτε που λέει "Άμα δεν κάνει ο Συμεών και η νονά αυτό που τους λέμε θα τους δείρουμε, θα τους ανασκολοπίσουμε, θα τους ρίξουμε βόμβα" και ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΨΩ ή ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ τουλάχιστον παίρνοντας σαφείς αποστάσεις ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ τουλάχιστον.

Αν δεν το έχω προκαλέσει κιόλας.

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;;

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

Και αν μάλιστα έχω καλέσει - ως "πολίτης", μόνος μου - σε συγκέντρωση αγανακτισμένων στο συμβούλιο για να επιβάλλω πίεση στον αιρετό, που αν είναι πολιτική πίεση και  με άποψη, είναι εντός πλαισίου κίνηση, ενώ αν έχει αναφορές σε φάπες ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ (καθόλου περίεργο για όσους ξέρουν) τότε ούτε ως υπόνοια στην σελίδα μου και κάτω από το κάλεσμα πρέπει να επιτρέπω τέτοιες παρεκτροπές.
 ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΚΩ.

Έτσι δεν είναι;

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

 Κάλεσε λοιπόν η "πολίτης" συγκέντρωση.
¨Ομως συγκεντρώσεις κανονικά πρέπει να καλεί κάποιος  ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ κατά την άποψή μου και όχι ο/η "μυστικός πράκτωρ της ΦΙΛΙΚΗΣ ΘΟΥ ΒΟΥ".

ΑΣ ΠΟΥΜΕ  π.χ. "ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ή "Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ" ή "Η ΦΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΦΟΥΣΤΕΣ"  Κάποιος τέλος πάντων να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις, σε τι έχεις να αντιπαρατεθείς.

Και βέβαια αν καλεί ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (όχι ο Σύλλογος των Εργαζομένων, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. που είναι διορισμένη σε Ευρωπαϊκό χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για τους ΡΟΜΑ (και την φουκαριάρα τη μάνα τους), δηλώνει υπάλληλος του δήμου (ορισμένου χρόνου) τότε ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ΅ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ οφείλει ΣΕΒΑΣΜΟ στο ανώτατο ΑΙΡΕΤΟ όργανο του δήμου και αν το απαξιώνει τότε πρέπει να ΕΛΕΧΤΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ "σύντροφοι" της "ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ".

ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;;;;

Α.Ν ΓΡΑΦΕΙ Ε.Δ.
ΝΤΑΞΕΙ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου