Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΙΧ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Με δύο θέματα - το πρώτο  από την διοίκηση του δήμου και το άλλο από την αντιπολίτευση, με συλλογή υπογραφών, που αφορούν ΤΟ ΔΙΟ ΘΕΜΑ, συγκαλείται το δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου την Τρίτη.

Η διοίκηση προτείνει την προκήρυξη της κενής θέσης εργασίας στο WASTE FOR THINK με κανονική διαδικασία ΑΣΕΠ και μοριοδότηση της εμπειρίας ενώ η αντιπολίτευση, με το δεύτερο θέμα που επέβαλλε να τεθεί στην ΗΔ δια υπογραφών 17 δημοτικών συμβούλων (Κουράσης, Λαϊκή Συσπείρωση, Θωμάς και οι Αντάρτες) ζητάει την παράταση της σύμβασης που έληξε.

Μιλήσαμε με τον Νταβία - που ίσως είναι πάλι η κρίσιμη ψήφος για την στάση που θα τηρήσει και .... μας τρέλανε το νούμερο: "ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ" μας είπε.

Πάει τρελαθήκανε όλοι εκεί μέσα μπαμπουίνο μου!

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 30η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο προγραμμάτων (Ευρωπαϊκό πρόγραμμα WASTE4THINK – HORIZON 2020).

2. Λήψη απόφασης για ανανέωση της σύμβασης ανάθεσης έργου του εργαζόμενου Κοσμά Ιωάννη στο πρόγραμμα WASTE4THINK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου