Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΟ ΝΙΚΟ .... ΜΕ ΤΡΕΛΑ ...

Ο Νίκος Κομπότης έγινε τα τελευταία τρία χρόνια ένα μεγάλο κομμάτι της ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

Οι απόψεις του έχουν φιλοξενηθεί και έχουν κοσμήσει την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Φαίνεται ότι αποφάσισε να διακόψει - ελέω του συνδικαλιστή - και ήθελε αφορμή.

Αυτό είναι βεβαίως δικαίωμά του και απόλυτα σεβαστή επιλογή του.

Ο λόγος όμως που προβάλλει ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ την ΠΛΑΤΕΙΑ και δεν θα σέρνεται:

Μας έστειλε για αναδημοσίευση εκείνο το κείμενο του Καλαμούκη - κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο, μπορείτε να το δείτε στο site της ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ, έχει βρει τεράστια δημοσιότητα από τα μέσα του Χατζηνικολάου στα οποία εργάζεται ο Θύμιος Καλαμούκης και κάνει κάτι που για την άποψή μου ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΟ και πάντως εμείς , εδώ δεν θέλουμε να το αναπαράγουμε.

Μιλάει για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη μετά το συλλαλητήριο της Αθήνας με την γνωστή επιχειρηματολογία περί "συλλαλητηρίου φασιστών".

Αρνήθηκα και αρνούμαι να το αναδημοσιεύσω στην Πλατεία.

Αυτό ο Νίκος Κομπότης το θεώρησε λογοκρισία.
Οπότε ένα email με ένα άρθρο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, του Ακατανόμαστου προς το site της ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ, αν δεν αναρτηθεί στο site του Καλαμούκη θα είναι ο Θύμιος λογοκριτής.

Εμένα ο Νίκος μου είπε ότι έγινα λογοκριτής.
(Εκατό καλά να κάνεις στον καργαριστερό, στο τέλος θα στην πει γιατί έχει την απόλυτη αλήθεια ρε φίλε).

Είχα αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα στο παρελθόν με άλλον φίλο - αρθρογράφο που θεώρησε ότι αρθρογραφία είναι να αναδημοσιεύεις στην ΠΛΑΤΕΙΑ ό,τι  να 'ναι.

Του είχα εξηγήσει, το λέω και τώρα στο Νίκο ότι το δικαίωμα επιλογής κειμένων για ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ στην Πλατεία το έχω κρατήσει αποκλειστικά και να με συγχωρεί δηλαδή.

Δηλώνω διαχειριστής, έχω ένα καράβι ευθύνες απέναντι στο νόμο, ε, να έχω και ένα δικαίωμα παραπάνω από κάθε άλλο αρθρογράφο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΤΗΣ!

Δεν έχω κόψει - ΠΟΤΕ - ούτε λέξη από τα κείμενα του νεοφιλελεύθερου Α. Κρούστη - με τον οποίο προφανώς διαφωνώ, φιλοξενούμε όλα τα άρθρα γνώμης του συνταγματάρχη Αθανασιάδη, που παρά του ότι συναντηθήκαμε στο συλλαλητήριο, δεν είμαστε και ίδιοι - και αυτό φαίνεται, έχουμε αναρτήσει βεβαίως ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το Νίκο Κομπότη, χρόνια τώρα για να μην αναφερθώ στον ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟΥ  Γ.Γ. και το ..... χιούμορ του.

Αρθρογραφία όμως σε μια εφημερίδα - για την εφημερίδα - είναι να ανεβάζει "φρέσκα" και "πρωτότυπα" άρθρα ή ρεπορτάζ. ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

Για να έχει και η εφημερίδα πρωτότυπη ύλη.

Βέβαια ως γνήσιος σταλινικός ο Νίκος έκανε την δίκη προθέσεών μου,  βρήκε πίσω από την άρνησή μου να αναδημοσιευτεί το άρθρο του Καλαμούκη ενάντια στο Μίκη δάκτυλο ..... Συμεών και το συνέδεσε - και αυτό, με τα δημοτικά και την ψήφο μου στα δύο συμβούλια (προϋπολογισμός και εργολήπτης WASTE) που δεν επέτρεψε να νικήσει η καργαρστεροδεξιά συμμαχία.
Και διέγνωσε πρόθεσή μου να τον φιμώσω από την ΠΛΑΤΕΙΑ.

Αυτό δεν υπάρχει, δεν θα ασχοληθώ περισσότερο να του αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας (αν και από βάρος το προσεγγίζω το συμπαθές θυλαστικό)  και μια αποστολή δικού του κειμένου (όχι αναδημοσιευμένο) που θα με βρίζει και θα με λέει λογοκριτή θα τον πείσει.

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟΚΡΙΤΗ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΦΕΙΣ: ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ στο περιεχόμενό του.

Και - σε προλαβαίνω Νίκο - μην αναφερθείς σε άλλα κείμενα που έχει στείλει και αναδημοσιεύτηκαν. ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, απλά πράγματα.

ΥΓ: Για να γίνει κατανοητός και στον καργαριστερό - με τα δικά του μυαλά και την δική του θεώρηση των πραγμάτων  - αυτός ο κανόνας της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ας σκεφτεί κάποιος από την πεφωτισμένη και συνεπή καργαριστερά τι θα έλεγε αν κάποιος εκ των αρθρογράφων της ΠΛΑΤΕΙΑΣ έστελνε για αναδημοσίευση ένα άρθρο του Παναγιώταρου και εγώ έπρεπε να το αναρτήσω για να μην είναι .... λογοκριτής.

(Ναι ξέρω την απάντηση: Άλλο αυτό, μην εξισώνεις την καργαριστερά με τους φασίστες.
Ε ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΝΩ ΕΓΩ, ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ).

Καλημέρα.

ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ
Για την αντιγραφή Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου