Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛλΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

140 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Μας ζητήθηκε από φίλο να αναδημοσιεύσουμε ένα κείμενο που κυκλοφορεί από προχθές στα μέσα μαζικής εξημέρωσης - ξεκινώντας από τον ραδιοφωνικό σταθμό REAL - που αναφέρεται στον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη την Κυριακή στο συλλαλητήριο.

Οι καργαριστεροί τον κηδεύουν - λέει - γιατί πέθανε γι' αυτούς.

Την επιχειρηματολογία των σταλινικών για το θέμα την ξέρετε.

"Ο Μίκης μίλησε σε ένα πλήθος φασιστών και χρυσαυγιτών άρα πέθανε για την αριστερά."

Μια αριστερά που έκανε καμιά πενηνταριά χρόνια να αποκαταστήσει και να τιμήσει τον ΑΡΗ κηδεύει τον Μίκη επειδή κάλεσε σε πατριωτική εγρήγορση όλους τους Έλληνες και όχι μόνο τους "επαγγελματίες αριστερούς", πιστός στις παραδόσεις της ΕΑΜικής αριστεράς και όχι της σιτιζόμενης με νεοταξίτικο, ιμπεριαλιστικό χρήμα  ΜΚΟαριστεράς ή των μισθοφόρων καθεστωτικών παντός καιρού σοσιαλιστών των υπουργείων.

Μια αριστερά που κανένα πρόβλημα δεν είχε να συνδιαδηλώνουμε όλοι μαζί, το 2010, το 2012 με τους χρυσαυγίτες και τους εθνικιστές στις πλατείες των αγανακτισμένων, επειδή τακτικά και εκλογικά τότε οι διαδηλώσεις  την βόλευαν, ξεκίνησαν εκστρατεία αποκαθήλωσης του Μίκη Θεοδωράκη ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, τρομάρα τους.

Μια αριστερά που έβγαλε ναζιστή τον πρόεδρο των Παραολυμπιονικών γιατί σήκωσε το χέρι του να χαιρετίσει, κλέβοντας ένα στιγμιότυπο από την κίνησή του.

Κάποιοι δικοί μας σταλίνες - έχουμε και εμείς στον σοσιαλιστικό χώρο τέτοιους - το ίδιο επιχείρησαν όταν ο Μίκης έγινε υπουργός του συχωρεμένου Μητσοτάκη την περίοδο που ο ηγέτης μας Ανδρέας Παπανδρεόυ συρόταν στα ειδικά δικαστήρια.

Μαζί με τη Δαμανάκη, τον Ανδρουλάκη και άλλες ..... εκσυγχρονιστικές, αριστερές δυνάμεις που τους μάζεψαν μετά στο ΠΑΣΟΚ και τους διέσωσαν πολιτικά (και ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) οι πραγματικοί αντίπαλοι του Ανδρέα και της πραγματικά ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗΣ αντίληψής τoυ για την ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,  οι ελιτοεκσυγχρονιστές, υπό την πλήρη ανοχή μας.

Για τον Μίκη το θυμούνται κάποιοι εκ των συντρόφων μου, και το αναπαράγουν τώρα που η στάση του βάζει σε κίνδυνο την καρέκλα τους στα υπουργεία και εκείνος είναι με τον ΛΑΟ.

Το αναπαράγουν και λυσσομανούν γιατί οι επιλογές του Μίκη έχουν άλλο βάρος.
Γιατί Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΒΑΡΟΣ.
Και όσοι διαφωνούν μαζί του διαφωνούν με λύσσα, γιατί τους κάνει μεγάλη ζημιά στα σχέδιά τους.

Το παγκόσμιο βάρος του Μίκη, αλλάζει την μπαλάντζα δεν είναι .... Δαμανάκη ο Μίκης, ούτε Κωνσταντίνου και λοιπές εθνομηδενιστικές δυνάμεις.

Και δεν κηδεύεται επειδή το λέει κανένας ελληνοφρενής ή σχιζοφρενής.

Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι δεν θα πεθάνει ποτέ, ακόμα κι αν όταν σταματήσει η ανάσα του.

Θα ζει σε όλο τον κόσμο και θα σηματοδοτεί τον ελληνισμό και τον πολιτισμό του, είτε αυτή η πατρίδα επιβιώσει ως κράτος, είτε σκορπίσει και μετατραπεί στις οικονομικές ζώνες που είχε καθορίσει για το μέλλον της ο Χίτλερ στον κόσμο που σχεδίαζαν οι ΝΑΖΙ, αν το 3ο ΡΑΪΧ επικρατούσε, τώρα που επικρατεί το 4ο.

Εκείνες που την Μακεδονία την έδιναν στην σφαίρα επιρροής της Βουλγαρίας, που μετείχε στον άξονα, αν έχετε ακουστά.

Έχετε κάθε δικαίωμα να διαφωνείτε με όσα είπε ο Μίκης ή με την επιλογή του να μιλήσει στο συλλαλητήριο και έχετε κάθε δικαίωμα να του ασκείται πολιτική  κριτική.

Και εμείς διαφωνήσαμε που ήταν με τον Μητσοτάκη και μας πόνεσε. Αλλά τότε ήσασταν ΟΛΟΙ εσείς εναντίον μας υπέρ του Μητσοτάκη και δεν μιλήσατε για τον "θάνατο του Μίκη".

ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΗΡΎΣΣΕΤE ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ επειδή αποφάσισε εν ζωή ότι ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ "αδέλφια μου ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Ο Μίκης - ο αριστερός της Μακρονήσου -  αποφάσισε ότι δεν έχει καμία ανάγκη το αριστερόσημό σας, το αριστερόσημο των εκ του ασφαλούς και χωρίς κόστος αριστεριτζήδων της μεταπολιτευτικής εξαργύρωσης ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΛΩΝ.

Που δεν τους κατάλαβαν ή τους διαστρέβλωσαν

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΑΜ ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ με μπροστάρη την αριστερά.

Και ο Μίκης σηματοδότησε με την στάση του ότι πιστεύει ότι η πατρίδα του είναι πιο σημαντική για εκείνον από την απέχθειά του για τους βασανιστές του.

Εσείς τι πουλάτε;;; Τα σημάδια στο δικό του σώμα;;;

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ.

Και επειδή αυτό δεν μπορούμε να το επιβάλλουμε γενικά.  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ μέσω της ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

ΥΓ: Επί της ουσίας της σύνθετης ονομασίας της FYROM και της διαπραγμάτευσης και αν έπρεπε να διαπραγματευτεί ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ θα το δούμε στο τέλος, όταν γίνει ταμείο και μάθουμε ποια θα είναι η κατάληξη.
Απλά προς εθνομηδενιστικές καφροδυνάμεις υπογραμμίζουμε ότι ΤΟ ΚΚΕ - όχι τίποτα φασίστες σαν και εμάς - είπε ότι χωρίς αλλαγή συντάγματος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

A.N.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου