Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ


Σταύρο Βλαχογιάννη - πρώην πρόεδρε του Συλλόγου Γονέων του 3ου Λυκείου και υποστηρικτή του θεσμού της λειτουργίας των σχολείων με ΧΟΡΗΓΟΥΣ (είδες πόσο σικ είμαι, Σταύρο)   - σε ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση ότι είστε στην ίδια γραμμή για τα σχολεία με την πρόεδρο της Ένωσης Γονεών ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην πλειοψηφία των ΓΟΝΕΩΝ που ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΤΙΚΗ ΣΟΥ στο σχολείο των παιδιών μας.

Αυτή η πολιτική ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να υποστηρίζeται από την Ένωση Γονέων, τουλάχιστον όχι χωρίς ευρεία συζήτηση όλων των παραμέτρων της στην βάση των γονιών.

Που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ όλες τις πλευρές και τα επιχειρήματά τους για να βγάλουν συμπέρασα και να εξουσιοδοτήσουν την πρόεδρο της Ένωσης Γονέων για το τι θα λέει ως εκπρόσωπός τους.

Αυτά όχι μόνο δεν γίνανε.
Αλλά και εσείς οι ..... χορηγοί ..... ευχαριστείτε την Σταυρούλα για την προσφορά της.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ!

Ευχαριστώ για τα ..... (δήθεν) καλά σου λόγια και για την δημόσια επιβεβαίωση ότι Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ και δεν συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις ισχυρών.
Προτάσσει το συμφέρον των παιδιών, των επόμενων γενεών.

Αν το έκανε θα ήταν μεγάλη δύναμη για το Χαλάνδρι, όπως λες.
Αρκεί αυτή τη δύναμη να σας την είχε εκχωρήσει.

Οπότε δεν θα ήταν δύναμη για το  Χαλάνδρι αλλά για εσάς.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΑΚΙΑ - ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ που έχουν κατεξευτελιστεί.

ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!
Και δημοτικός σύμβουλος όσο υπάρχουν δημότες μου να με εξουσιοδοτούν.

Το στόμα ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ούτε με απειλές, ούτε με διώξεις, ούτε με .... υποσχέσεις δανεικής δύναμης "από πριν ξεπουλημένης".

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟ.
(Τουλάχιστον μεταξύ μας έχουμε κατακτήσει ότι η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και δεν έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. Η φιλενάδα σου όμως δεν καταλαβαίνει από αυτά, ζητάει να κάνει πολιτική και να μην ασχολούνται με το όνομά της. Εξήγησέ της ότι αυτό δεν γίνεται εσύ που ξέρεις πώς λειτουργούν αυτά ακόμα και στην Αμερική).

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου