Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Άλμα σωτηρίας με Πατσιαβούρα το Χαλάνδρι!


Ίσως την πιο σημαντική νίκη της χρονιάς πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου το Χαλάνδρι! Η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν καλύτερη από τα Σούρμενα και επικράτησε δικαίως, με το τελικό 2-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. 
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πράσινους ήταν ο Δημήτρης Πατσιαβούρας, ο οποίος πέτυχε δύο υπέροχα γκολ και οδήγησε την ομάδα μας στην επικράτηση. 
Στο 32' άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ μετά από ενέργεια και γύρισμα του Βερνάρδου, ενώ στο 79' πραγματοποίησε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από το χώρο της μεσαίας γραμμής και αφού προσπέρασε και τον τελευταίο του αντίπαλο, πλάσαρε ιδανικά μπροστά από τον Αθανασόπουλο για το 2-0. 
Ενδιάμεσα, συγκεκριμένα στο 53', ο Γεωργαμλής είχε «σημαδέψει» το οριζόντιο δοκάρι με γυριστό σουτ. 
Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο 88' σημειώθηκε ένταση και τετράλεπτη διακοπή στο παιχνίδι, λόγω επίθεσης από μερίδα οπαδών των Σουρμένων στον πάγκο που βρίσκονταν ο παρατηρητής και ο υπερπαρατηρητής της ΕΠΣΑ. 

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας έκανε άλμα σωτηρίας, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους σε ανώμαλη προσγείωση, στη μάχη που δίνουν στον 2ο όμιλο για την κατάκτηση του τίτλου.

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Κορτέση και Αργυρό.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης): Μολφέσης, Κλήμης, Δαρδαμάνης, Θανόπουλος, Γεωργαμλής, Ντιουφ, Λειβαρτζινός, Νησωτάκης (85' Φωτάκης), Πατσιαβούρας (80' Λιάκος), Βερνάρδος, Σειτάι (74' Μαράνος)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης): Αθανασόπουλος, Ακογλάνης (58' Γασπαράκης), Γκοβίλας (56' Μαρινάκης), Ακριτιδης, Θυμιανός (80' Κολλινιατης), Β. Δημογιάννης, Φωστέρης, Μανωλιάδης, Φέρτης, Σπ. Δημογιάννης, Πρέκας (15' λ.τρ. Θεοδώρου).

ΠΗΓΗ:http://pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου