Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ

Οι θέσεις του ΚινΑλ για την αυτοδιοίκηση.

Τις κοινοποίησε ο Γιώργος Θωμάς στο facebook άρα εκτιμούμε ότι έχουν ...."εγκριθεί" (με δημοκρατικές διαδικασίες βεβαίως από .... δημοκρατικά  διορισμένους συνέδρους " που ψήφισαν ότι θα φέρουν δίκαιη αξιολόγηση και αξιοκρατία στο δημόσιο και τους δήμους.
Και αυτ΄θα γίνει διότι ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ (οι διορισμένοι) θα εγγυηθούν ότι οι αλλαγές στους δήμους και η αξιολόγηση των υπηρεσιών θα γίνει με δημοκρατικές και ακομμάτιστες  διαδικασίες - από διορισμένους κομματικούς.

Διαβάστε  τι προτείνουν οι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ για την αποκέντρωση και την αυτοδιοίκηση.

Για τον θεσμό εκείνο στον οποίο ΔΙΟΡΙΖΑΝ και προφανώς θα συνεχίσουν  - ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ - ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ -  ΟΙ ΙΔΙΟΙ είναι άλλωστε  -  εκλεκτούς κομματάρχες ακόμα και κατά παράβαση του ίδιου του καταστατικού τους - γιατί μη κοιτάς τώρα που έχουν μόνο τα κείμενα ενός συνεδρίου - εκδήλωσης (κατά Λυκούδη).
 Παλαιότερα έλεγαν τέτοια που λένε τώρα και είχαν ΚΑΙ καταστατικό - ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ -  που έλεγε ωραία και δημοκρατικά, αποκεντρωμένα και αξιοκρατικά περί ανοικτών προκριματικών εκλογών.

Αλλά εκείνοι ΠΑΛΙ ΔΙΟΡΙΖΑΝ .

ΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!

Διότι ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ δεν μπορούν να ξεφύγουν ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΘΟΥΝ.

(Εδώ ακριβώς αναζητήστε τους λόγους που το εγχείρημα ΚινΑλ δεν έχει πιθανότητες και η μέγιστη φιλοδοξία του μπορεί να είναι, να περάσει σε εκλογική δύναμη την Χρυσή Αυγή. και να πάρει δυο -τρία υπουργεία από τον Κυριάκο.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΗΡΎΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ!

(Θα πούμε αργότερα περισσότερα για τον χώρο της αυτοδιοίκησης και τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου