Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Αγκάλιασε την παραμονή η ΑΕ Χαλανδρίου

Με σουτ… φωτοβολίδα του Νησωτάκη στο 78’ οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 του Πανερυθραϊκού και έκαναν… άλμα παραμονής!


ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 1-0
Ήταν ένα ματς που έδειχνε πως δύσκολα θα ξέφευγε από το 0-0. Ειδικά στο πρώτο μέρος ζήτημα ήταν αν καταγράφηκαν δύο ευκαιρίες. Και στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά, με τις δύο ομάδες, ειδικότερα αυτή των γηπεδούχων, να μη θέλουν να πάρουν ρίσκα στο παιχνίδι τους. Όμως, ήρθε το φανταστικό γκολ του Νησωτάκη στο 78’ με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή να αλλάξει τα πράγματα και να πάμε σε ένα φινάλε…θρίλερ!

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι ξύπνησαν και πίεσαν για την ισοφάριση χάνοντας ευκαιρίες για να τα καταφέρουν, με κορυφαία όλων το δοκάρι του Αραμπαντζή στο 80’.

Τελικά οι γηπεδούχοι μετά το 84’ ισορρόπησαν και πάλι και κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα στα τελευταία λεπτά, όπου και το τελικό σφύριγμα του Χριστοδούλου βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Κιλιμτζίδη να πανηγυρίζουν ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο»!

Κοντά στην ομάδα τους βρέθηκαν οι «πράσινοι» φίλαθλοι, περίπου 250 με 300 παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Βαξαβανέλλης, Δόσης

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης): Μολφέσης, Κλήμης, Δαρδαμάνης, Θανόπουλος, Γεωργαμλής, Ντιούφ, Λειβαρτζηνός, Νησωτάκης (82’ Μαράνος), Λιάκος (61’ Μέρτης), Βενάρδος, Σεϊτάι (72’ Γκόνος)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Παπαναστασίου, Γεωργακόπουλος, Μπαμπαλούκας, Κατσαράς (51’ Νταλλέγκα), Δημαράς (85’ Γκριτζάς), Αναγνώστης (60’ Αραμπαντζής), Πιπεράς (59’ Μπρίλης), Αντωνιάδης, Τσεβάς

http://pamebala.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου