Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΣΕΚ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ 
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΓΡΑΦΕΙΑ: ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).
ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3230073, 210-3236544, 210-3221255
EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com
Blog: syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018, από 9.30 έως 18.00, θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών , στο ισόγειο, Δ. Σούτσου 46 και Λ. Αλεξάνδρας, απέναντι από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ των Αμπελοκήπων. 
 
Η ετήσια συνδρομή εγγραφής στο σωματείο έχει οριστεί σε 10€. Για όσους συναδέλφους διαμένουν στην επαρχία το ποσό της συνδρομής ορίζεται 5€, επειδή μπορεί να δίνουν συνδρομή στα τοπικά μας παραρτήματα. Όσοι έχουν καταβάλει συνδρομή μετά την 1.9.2017 θεωρούνται ότι είναι ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά 2017-2018 και θα ψηφίσουν χωρίς να καταβάλουν συνδρομή, με την ταυτότητά τους ή άλλο έγγραφο που να αποδεικνύει τα στοιχεία τους. Για τους υπόλοιπους συναδέλφους που θα εγγραφούν για πρώτη φορά απαιτείται ταυτότητα και αποδεικτικό στοιχείο ότι είναι συνταξιούχοι (πχ συνταξιοδοτική πράξη ή αντίγραφο αποδοχών από ταμεία) και θα συμπληρώνουν αίτηση εγγραφής- υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα φαίνεται και το σχολείο της τελευταίας οργανικής θέσης τους. (Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών). Μετά την εγγραφή τους στο σωματείο, με την απόδειξη πληρωμής θα πηγαίνουν στην εφορευτική επιτροπή, για να ψηφίσουν.

Για τους συναδέλφους που δεν έχει εκδοθεί η σύνταξη, η έγγραφή τους θα γίνεται με τη συμπλήρωση αίτησης- υπεύθυνηςδήλωσης στην οποία θα φαίνεται η ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών για συνταξιοδότηση και το σχολείο της τελευταίας οργανικής θέσης τους.

Όσοι συνάδελφοι θέλουν να εγγραφούν ηλεκτρονικά, μπορούν να καταθέτουν τη συνδρομή τους στο λογ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 16976975702 (στα ονόματα Σταύρος Κωστόπουλος- Δήμητρα Ρήγα), συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην αίτηση- υπεύθυνη δήλωση την οποία να μας στείλουν στο email του σωματείου: syntaxekpedeftikoi@gmail.com
Το σωματείο απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. Η δύναμή μας εξαρτάται από τη δική σας συμμετοχή. Ένα σωματείο δυνατό και που αντιστέκεται , ακούγεται και έχει κύρος.

Για την Π.Ε.Σ.ΕΚ

Ο πρόεδρος        Ο Γ. Γραμματέας
Τάσος Σταυρόπουλος Σταύρος Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου