Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Σύμφωνη γνώμη για τη χρήση του δημοτικού οδικού δικτύου πέριξ της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της οδού Αποστολοπούλου, από Σαρανταπόρου έως Εθνικής Αντιστάσεως, στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Χαλανδρίου». 

ΣΧΟΛΙΟ:
 Ένα φαινομενικά τυπικό θέμα, δηλαδή η έγκριση κυκλοφορικών ρυθμίσεων κατα την διάρκεια εκτέλεσης ενός έργου από την Περιφέρεια Αττικής, που αφορά αγωγό ομβρίων έρχεται ως μοναδικό θέμα σε συνεδρίαση του ΔΣ.

Προφανώς η διοίκηση του δήμου αλλά και η Περιφέρεια και ιδιαίτερα η Αντιπεριφέρεια, θέλουν να παίξουν επικοινωνιακή μπάλα για την παρέμβαση που πρόκειται να γίνει ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ.

Αλλά το θέμα δεν μένει μόνο εκεί. Διότι μένει να ακούσουμε τι θα γίνει με τον αγωγό  που θα γίνει στο Χαλάνδρι .... παρακάτω. ¨Οταν περάσει απέναντι στην Κηφισίας. 

Θα ακούσουμε το απόγευμα τι έχει κάνει η Περιφέρεια και ο δήμος γι΄αυτό το κρίσιμο θέμα, αφού μέχρι πρόσφατα ο δήμος Ψυχικού - Φιλοθέης δεν δέχονταν να ενοχληθούν από ένα έργο διευθέτησης ομβρίων στα όριά τους.
Αν δεν υπ΄ρξει παρέμβαση της ΑΡΜΟΔΙΑΣ περιφέρειας και από την άλλη μεριά. τότε το έργο στο Χαλάνδρι είναι .... ΤΙΠΟΤΑ! Σε δουλειά να βρισκόμαστε και λεφτά να χαλάμε σε εργολάβους.

Το έργο - όσο εκτελείται - θα προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα στο Χαλάνδρι . 
Αλλά γι΄αυτό δεν μπορεί να γίνει κάτι. Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, ο αγωγός ομβρίων για την καλύτερη διευθέτηση του Σαραντάπορου είναι μόνιμη.

Αρκεί να μην είναι προεκλογικά καθρεφτάκια για τον μπαμπουίνο ο αγωγός.
Και για να μην είναι πρέπει να γίνει διαπλάτυνση και από την άλλη πλευρά.
Πρέπει να ενοχληθούν και οι προύχονες στην Φιλοθέη. τι να κάνουμε τώρα;
ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ;;;

Αλλιώς θα είναι ..... ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ το έργο, στην κυριολεξία.

Σαν και αυτές που κάνουμε πολλές προεκλογικά στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα.

Θα ακούσουμε το απόγευμα και θα ενημερωθούμε αφού το γραφείο του κυρίου αντιπεριφερειάρχη, του Γιώργου Καραμέρου, που μας είχε υποσχεθεί ενημέρωση της ΠΛΑΤΕΙΑΣ για το θέμα εδώ και δύο μήνες ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ, κωλυσιεργεί παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης είχε δώσει εντολή στον συνεργάτη του να δώσει στην ΠΛΑΤΕΙΑ για το θέμα τα πάντα για το έργο.

(Αλλά βλέπεις οι συνεργάτες έχουν προτιμήσεις στις εφημερίδες που ενημερώνουν. Και εντός αυτών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ γιατί δεν θε΄λουν οι ανταγωνιστές της από τοςυ οποίους προέρχονται).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου